- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Aleykümselam hayırlı sabahlar, hayırlı günler olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Aleykümselam hayırlı sabahlar, hayırlı günler olsun
Kuzey kutbu iyiden iyiye güçlenmeye başladı eylül ortasına doğru -48 derecelere varan yerler var. Bu çok yakın zamanda sonbaharın geleceğine işaret.
herkeste böyle mi bilmiyorum ama bu sene kar hasretim geçmiş yıllara göre 5 kat daha fazla. sanırım bunun sebebi koskoca 2024 sezonunda 1-2 kez kısa süreli seyirlik ince ince yağan kar dışında hiçbirsey gormemekti. Uludağ'a çıkmaya değmeyecek kadar çöp bir kıştı. Bir an önce 30 derece ve üzerindeki günlere veda edip önce serin, yağışlı fırtınalı günlere, ardından Aralık itibariyle soğuk ve karlı günlere kavuşuruz 🙏 Ciddi anlamda yaz atosferine zerre tahammül kalmadı 😐 kar videolarına bakarak hasret gidermeye devam
herkeste böyle mi bilmiyorum ama bu sene kar hasretim geçmiş yıllara göre 5 kat daha fazla. sanırım bunun sebebi koskoca 2024 sezonunda 1-2 kez kısa süreli seyirlik ince ince yağan kar dışında hiçbirsey gormemekti. Uludağ'a çıkmaya değmeyecek kadar çöp bir kıştı. Bir an önce 30 derece ve üzerindeki günlere veda edip önce serin, yağışlı fırtınalı günlere, ardından Aralık itibariyle soğuk ve karlı günlere kavuşuruz 🙏 Ciddi anlamda yaz atosferine zerre tahammül kalmadı 😐 kar videolarına bakarak hasret gidermeye devam
Ortalama olarak 3-4 hafta kaldı bizim günlere.
dark and cold bekliyoruz bakalım az kaldı..
Alperenn aynen öyleyiz,kar hasretimiz çoğaldı.. İnşaallah güzel bir sezon geçiririz
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler olsun yavaştan eylül ayı göz kırpıyor 👀
Hayırlı günler olsun yavaştan eylül ayı göz kırpıyor 👀
Tarihleri karıştırıyorum artık 8-9 eylül mü 10-11 mi o tarihlerde ilk defa 26 derecenin altına inebiliriz.
Gfs inat etti benim sistemi göstermiyor, 8-12 eylül tarihleri arası sürekli en sıcak senaryoyu deniyor, çok sinir oldum şuan 🤣🤣 gerçekleri gösterse aslında o tarihlerde serinleme var. Diyagram o tarihler için 850 hpada düşüşler gösterirken gfs ana güncellemesi gerçekleri saklıyor. Sürekli bir kıskanç ruh haliyle takılıyor bana hayırdır gfsye 🤣
Selamın Aleyküm
Selamın Aleyküm
Aleykümselam, hoşgeldin
Selamın Aleyküm
Aleykümselam
Ben yaz mevsiminin en çok ağustos sonu ve eylül 3.haftası döneminde çok sıkılıyorum. Bu döngü şaşmıyor sabrım hep bu dönemde taşıyor.
KarTutkunu hoşgeldiniz
Hayırlı Cumalar hayırlı geceler herkese
KarTutkunu Hoşgeldiniz. Hayırlı günler olsun herkese