Kisaca herkes gibi
Herkes sabaha karşı 6 da bir işi yokken sebepsiz yere aniden uyanıyorsa bende hiç bir şey bilmiyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKisaca herkes gibi
Herkes sabaha karşı 6 da bir işi yokken sebepsiz yere aniden uyanıyorsa bende hiç bir şey bilmiyorum
Geceden sabaha kadar olan uyku döngüm
23:45 te yatağa yat 1 saat içerisinde uyu, sabaha karşı 6 da aniden sebepsiz yere uyan. Uyandıktan yarım saat sonra geri uyu sabah 9'da yine aniden uyan kalk ve kahvaltı yap.
Allah ömrümün son anlarında ben can çekişirken, tanıdıklarımın vicdana gelip her şeyi anlatmasını bana nasip etsin.
Akşam güncellemesi çok güzel çıkmış
Bende geçtiğimiz günlerde olan güncellemelerin ortalamasını alarak akşam güncellemesini beğendiğini zannettim ama harbiden de iyi çıkmış.
Fırının içindekiler yakıyormuşum az kalsın..
Tanrı Kışın sertini, Yaz'ın da bol yağışlı ve serinini nasip etsin.
Bence pek faydalı değil o tarz videolar izlemen.
Ben zevk alıyorum, korku hikayeleri, müzikleri, oyunları, yasaklı korkunç siteler aklına ne gelirse ilgi duyuyorum.
😅
Namı diğer meteoroloji kahini mi demiş onu her sene 1987,1929 kışlarını getirip duruyor da kendisi X'te.
Yahu sence ben o kişinin dediklerini buraya aktaracak kadar yeni biri miyim?
Beni korku ve endişeye sürükleyecek 15 dakikalık dehşet verici içerikli bir korku videosu izletin, video bitiminde gerçek dünyaya geri döndüğümde derin bir nefes almak istiyorum.
Nihayet mevsim ortalamasına inen diyagram görüntüsü.. Bakın, bakın benim halimden ibret alın o kadar çaresizim ki mevsim ortalamasına inen diyagram görünce sevinir oldum
Hava durumu ile ilgili genel durumumuz sebebiyle yapmak istediğim
Şubatta
Ben düz, model sonlarına bakarak yorum yaptığım için tahmin tutarlılığımın çok düşük olduğunu belirterek hafif düzeyde sistemler bekliyorum. Şuanki gfs güncellemesine göre her şeyi belirledim. Daha çok değişeceği için kimse dediğime inanmasın en kötü tahminci benim 😅😅
Bende mart ayında 1987 gibi oluşumu veriler ışığında değilde mantığımı kullanarak beklemiyorum açıkcası. Çok düşük ihtimal böyle sistemler. Ama tabii mart ayı sanki bizi mutlu eder gibi.
Sistem var mı sence yusuf
Hangi tarihler için söylersin.