Bahsettigin gibi ise kar olur tabiki -26 kadar sınırı var. -26 altı sulu kar kky olur tabiki konumuna göre değişir yine rakım olarak
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Her kış birileri kafamı karıştırmak zorunda yani.
-
Vade yaklaştıkça bakarız işin içinde siklon var yağışı bol ama sıcak cinsten
Allah Allah - 8 giriyor 500 hpada - 30 var kar nasıl olmuyor yahu ben cevabı alamadım hala abi.😅😅 Bazıları kafamı çok karıştırıyor.
-
Sibirya direk kendi geliyor sanırım
Hocam 4-6 şubatta - 8 giriyor 500 hpada iyi ama bir şeyden dolayı kar olmaz diyorlar benimde kafam karıştı İstanbul gibi yerlere kar verdi mi?
-
1 tatlı kaşığı salçalı sos yedim direkt midemi yaktı. Kendimden nefret ediyorum 🙂
-
2018 yılından beri meteorolojik forumlardayım bu sene havalar sağolsun ilkdefa forumda takılmaktan bu kadar az keyif alıyorum. Abi hiç bir şey yok ki 2-3 haftadır bomboşuz. Kar adına gram bir şey yok bildiğin nisanda da yaşanması mümkün sıradan soğuklarla devam ediyoruz forumda hem aktiflik azalıyor hemde atmosfer aşıklarının canı sıkılıyor. Yahu yetti da bir şeyler olsun artık bu kadarıda ayıp hocam ya
-
850 hpa'da +0 -4 arası soğuklar girmese kışa dair hiç bir belirti olmayacak. O kadar sınırdayız.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ahahahhah keşkeeeee, 😂😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yusuf sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun kim dedi sana 12-13 kar sistemi 19 kar sistemi
sistem varda biz mi göremiyoruz
O tarihlerde modeller kar veriyordu kısa süre ısrar ettiler tarih yaklaştıkça yok oldu.
-
Model sonlarını ben incelemiyorum size iyi takip etmeler.
-
Küfür ve isyana gerek yok.. Olmayınca olmuyor Yusuf
Takibe devam edelim
Ama abi bu sene kaçıncı oldu sinirden parmaklarımı yedim ya 1 değil 2 değil nasıl bir olayın içine düştük anlamıyorum ki
-
5-6 ocak sistemi kar getirebilir dedik olmadı, 12-13 ocağa odaklandık yine olmadı şimdide 18-19 ocak sisteminde de kazık yemek üzereyiz. Bu 2 oldu 3 te olmak üzere yani küfür etsem olmayacak hakaret etsem olmayacak ne diyeceğimi bilemedim. 2 sene üst üste kar almadık yine aynı şeylerle devam ediyoruz kimse kusura bakmasın ben model sonlarında verdiği sistem için gram sevinmem.
-