dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Sinan usta bana basit bir sınav hazırlada yüz puanı alıp geçeyim ya, bak kimse bir şey öğretmiyor ben öğrenmeye çalışıyorum basit şeyleri öğrendiğimden eminim fakat daha iyisi için uzmanındanda ders almak şart olabilir bence 😂😂😂

Çarşamba günü kırım üzerinden serin hava dalgası, ülkemize gelecek.. Özellikle 26 eylül tarihinden itibaren üşütecek, kapalı ve rüzgarlı havalar uzun müddet bizimle olacak gibi gözüküyor.

Cuma ve cumartesi günleri, kuvvetli esen kuzeyli rüzgarla hissedilen sıcaklık daha düşük olacağından, hissedilen sıcaklığa uygun giyinmek tavsiyemdir.

Çarşamba gününden itibaren harita üzerinde görüldüğü gibi 3 gün boyunca da kapalı hava bize eşlik edecek gibi, gönül isterdi ki yağışlarda güzel bir şekilde eşlik etsin..

Bu serinlemeden sonra artık sıcak hava dalgası mevsim gereği olmayacak. En fazla 24-25 derecelerde ılık havalar olur, bu da artık afrika ve basradan kurtulduğumuzun işaretidir

Kısacası hoş geldin sonbahar, gönlümüzü fethettin sonbahar.. Bizi bu sıcaklardan kurtardığın ve keyfimizi yerine getirdiğin için teşekkür ederiz

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik x.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Sinan abi çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama x hesabıma takipçi istiyorum biraz. Ne yapabilirsiniz benim için 🙃

Harici İçerik x.com

Harici İçerik x.com

kahverengi sesi size tanıtayım, soğuk havada ya da dev buzdolabının içindeymiş hissi veriyor. Yağmur sesi, rüzgar sesi, vb seslerden sonra en sevdiğim sestir kendisi. Gece kulaklığı takar gözlerimi kapatır bu sesle uyurum rahatlatan zihni açan bir Etkisi var.

Harici İçerik www.youtube.com