500 hpadan dolayı kar vermiştir pazartesi. 500 hpadan alıyordum zaten bende özgüvenimi.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Onların ıstanbul cu iyi bilirim onları zamanında kufurleserek çıktım o forumdan bursaya taş yağsın onu bile çekemezler illede ıstanbul oyle ıstanbul böyle
Hele birisi var o forumda tam bir ukala
-
Tamda ismimin hakkını vermeme ne denir peki???
Fuşşşşşşşşş😅😅😅😅
-
Meteorolojiyi seven, doğayıda sever kışın yükseklere çıkıp sisli alanda kamp yapmak, güzelim kamp ateşinde ısınıp yemek pişirmek ve oradaki manzarayla beraber yemek yemek hayalim.
-
yaz mevsiminde olur kamp kışın zor olur
Kışın kamp yapmak bence daha zevkli düşünsene gündüz sis basmış ve uzaklardan
uğultuları geliyor.. -
Kendime dedim bari bu gece takip yapayım
Maalesef uykum var
Güncellemeyide merak ediyorum 22:00 da yat, gece uyan güncellemeyi takip ettikten sonra tekrar uyu senin için en mantıklı yolu çizdim
-
Maalesef 2018 den beri bu forumda olmama rağmen hiç birinizle yüz yüze buluşamadım Whisper dayımla buluşmak için fırsatım vardı ama olmadı, bakalım ne zaman nasip olur...
-
Öğleden sonra erken kar sürprizi yaşar mıyız diyorum acaba
-
zamanında korona olmuşum farkında değilim koronadan kalma tat ve koku bozukluğum var bilimde parosmi deniyor bu duruma..
soğan sarımsak yiyemiyorum çürük kokusu ve tadı geliyor annem benim yemeğimi ayrı yapıyor 1 yıldır
-
Kulak çınlamasından bahsettim bu konuda şimdi saatlerdir sesi duyuyorum rahatsız oluyorum Allah belamı vermesin.
-
Şu dekleri 3 saat aralıklı gösteriyor ya sanki benim konumu hiç vurmuyormuşlar gibi oluyor paranoyak oluyorum Tövbe ya 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Halbu ki vuruyor ha. İconda net belli oluyor vurduğu çünkü 1 saat aralıklarla yağışları gösteriyor o model.
-
Şu dekleri 3 saat aralıklı gösteriyor ya sanki benim konumu hiç vurmuyormuşlar gibi oluyor paranoyak oluyorum Tövbe ya 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok uzun zaman sonra bu kadar net bir soğuk hissettim ben de açıkçası
Rüzgar yönü karayel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağmur damlalarının sesini duydum, terapi gibi geldi
-
Dışarıda mis gibi soğuk var, 15 dakika bakkala gittim mükemmel deneyim.