Anadolu-avrupa yakası gibi düşün zonguldakta ben anadolu yakasında gibiysem karşı yakayı görüyorduk
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
dark and cold Arşivden cıkardım 24 Ocak 2016 eski evimizin önü denize sıfır konumdu kırmızı tofaş bizim arabaydı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel örtü olmuş bu rakıma göre.
-
Denize baktıgı icin kar taneleri cama vurardı rüzgar oldugunda da fena oluyordu denizi izlemek kahve içerek cok güzel günlerdi lojmanımız depremden dolayı heyelanda olabilecegi ve dayanıksız oldugu icin yıkma kararı aldılar taşındık 2018 de burdan polis lojmanıydı burası
-
Bu konumda 2016 yılbaşı sisteminde en az yarım metre kar vardı yığılan yerleri söylemiyorum bile
-
18 Şubat 1982, iki gün devam eden yoğun kar yağışında kar kalınlığı 2m'yi aşmıştır...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yapmayı da unutmamışlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fırtına öncesinde çekmişim yine
-
Karşısı Ukraynaydı işte Odessaydı
Limana yük gemileri gelirdi ukraynadan
-
- Resmi Gönderi
Bu konumda 2016 yılbaşı sisteminde en az yarım metre kar vardı yığılan yerleri söylemiyorum bile
Allah tekrarını nasip etsin, sana ve hepimize...
-
Allah tekrarını nasip etsin, sana ve hepimize...
İnşallah amin
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. eski arşivleri yerine ulaştır 👏
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı akşamlar herkese.. Gebze'de hava yağmurlu
-
İbrani "Maariv" gazetesi:
İsrail hükümeti, önümüzdeki saatlerde resmi olarak Lübnan'a savaş ilan etmeye hazırlanıyor.
-
İbrani "Maariv" gazetesi:
İsrail hükümeti, önümüzdeki saatlerde resmi olarak Lübnan'a savaş ilan etmeye hazırlanıyor.
Yakındır sınır komşusu olmamız Amerika Suriye'yi hediye edecek zaten sınırlar terör örgütlerine göre daha tehlikeli olacak
-
zamanında korona olmuşum farkında değilim koronadan kalma tat ve koku bozukluğum var bilimde parosmi deniyor bu duruma..
soğan sarımsak yiyemiyorum çürük kokusu ve tadı geliyor annem benim yemeğimi ayrı yapıyor 1 yıldır
-
- Resmi Gönderi
Kendime dedim bari bu gece takip yapayım
Maalesef uykum var
Güncellemeyide merak ediyorum
-