dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Umarım geçer benim reflünün azalmasında eric bergi keşfetmem etkili olmuştu güzel videoları var açıkcası doktorlarımız biraz baştan savıyor hepsini genellemeyeyim ama bence öyle bitkisel takviyeler kullanabilirsin belki iyi gelen şeyler vardır bu duruma

Teşekkür ederim, çınlama yalnızca kulak sağır edilirse kesilirmiş ama öyle daha kötü olacağına inanıyorum

Bunlar aslında hastalık değil birazda zihnen olumlu telkinleme ile çözülebilir diye düsünüyorum tamamen kafada bitiyor yani

Alıştığımı belirttim zaten aklıma gelmediği zamanlar çınlamayı hissetmiyorum bile, ama şuan mesela bu sorunu sana belirtirken aklıma geldi yine ve çınlamayı duyuyorum.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Şu iki videoya bakar mısın dostum

Merak etme 8 sene içerisinde her yolu denedim olmuyor, sadece YouTube den su sesi ve benzeri sesler açarak çınlamayı anlık geçirebiliyorum.

Varsa kronik kabızlık vb. bunlara da iyi geliyor bunları yaparsanız

Benim 8 senedir sol kulağım hafif çınlıyor, tavsiyen nedir? İlk zamanlar psikolojik olarak çok zorladı beni ama artık aklıma getirmedikçe çınlamayı hissetmiyorum bile. Sesli ortamlarda çınlamam maskeleniyor, ama özellikle yalnızken sessiz ortamlarda bariz çınlamayı tekrar duyuyorum.

Ben her görüşe saygı duyarım. Benim dediklerime karşı gelebilirsin, sonuçta benim göremediğim ama başkasının görebildiği bir parametre / detay olabilir. Yukarıda da belirtmiştim, yaşa ve gör sistemi diye. İstanbul için değil tüm Marmara için en elverişli zaman dilimi Pazar akşam saatlerinden Pazartesi sabaha kadar. Yağışı yakalayan yerlerde kky, graupel ve kar görülme ihtimali yüksek, buna Gölcük' te dahil.

Yazan ellerinize sağlık hocam, memnun oldum Eyvallah 👍👍👍

2008' den beri bu camiadayım, olan bilgi birikimimi paylaşıyorum sadece. Gerisi önemli değil, kullanıcı adımın altında ne yazdığını pek önemsemiyorum açıkçası.Tek üzerine durduğum, bilgi paylaşımı yapmak ve amatör meteorologları bu konuda heveslendirip araştırma yapmalarını sağlamak.

siz kocaeli gölcük 97 rakım için ne bekliyorsunuz pazar pazartesi günleri. Benden 20 kat bilgilisiniz belli erenle aramızda tartışma oluyor ama sizin dediklerinize karşı gelemeyeceğimden tahmininizi almak isterim.