Sınırlı alan modellerinde Kocaeli gölcük için deniz etkisi kar mekanizmaları göremiyorum, fakat Twitter üzerinden bir çok amatör meteorologlar, farklı sınırlı alan modelleri üzerinden inceleme yapıp İstanbul için dek mekanizması olduğunu iddia ediyor. Benim ise sorum şu bu deniz etkisi kar sağanakları konumumu ne kadar etkiler cumartesi günü? Şimdiden Teşekkür ederim Sayın meteorolog arkadaşlarım.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eco takibi çok sıkıcı 7 dk da 24 saat güncelleniyor ara saat yok tek sıkılan ben değilimdir sanırım 😀
Heyecanımı bastırması için uygun zaman aralığı bence.
-
Bölge sorumlularının işine karışmak istemem Estimator ilgilenir bence
Ne olacağını biliyorumda tahmin yapsın aga be, bölgeme ayıp olmasın o da bir nowcasting hakkediyor.
-
Eren usta ecmwf güncellemesini yeteri kadar incelikten sonra talebimle ilgilenir misiniz efendim? 😎
-
Eren gölcük içinde tahmin yap bakalım. Ne olacağını bilirim ama biraz havamız olsun şans açısından 😎
-
Nasıl senin dediklerine geldim sen yağmur diyorsun ben kar diyorum tutması için rakım lazım soğuk girdiğinde yağış yok
Şaka yapıyorum eren,🙃
-
Yarın avrupa yakasında 0 rakımda saf kar yok anadolu yakasında yağış-sıcaklık çakıştığı zaman doğusu faydalanır onun dışında rakım sistemi gözüküyor.
Kar açısından en şanslı yerler akşam 5 ten sonra çekmeköy sancaktepe şile tuzla sultanbeyli beykozun bir kısmı tutacak yerler ise 200-400 rakım arası onun dışında görsel aslında yaşa gör sistemi tam belki bir sürpriz olabilir dek açısından.
Ben çok şanslıyım yağışı çoğunlukla kar olarak alacağım yağışın ilk anlarında şüpheli ne yağacağı ama.
-
dark and cold Gerçekten "dark" ve "cold" olan İskandinavya'ya gitsen seversin belki🙃
Kullanıcı adımın bu kadar ilgi çekeceğini tahmin etmemiştim.
-
Bende o tarihleri beklemeni söyledim yaklaşık 2 hafta var dediğin tarihe 2 hafta kısa bir süre bana göre
Yok hocam o kadar kazıktan sonra bende sabır felan kalmadı kim en erken kar tarihini veriyorsa onun peşinden gidiyorum. Sana karşı kötü düşüncem yok yanii.
-
Sen o tarihleri bekle o zaman
Niye bu kadar tepki çektim, halbuki o kadar iyi niyetle belirttim ki anlatılamaz.
-

Ben o kadar bekleyemem 23-25 ocak arası sistem bekliyor uzman abilerimiz.
-
20 Ocak itibariyle negatif havadan kurtuluyoruz. Avrupa birleşik krallık Atlantik üzerinde yüksek basınçlari göreceğiz.
Şuan Avrupa üzerin de devasa alçak basınçları görüyoruz bunlar kesilmiş olacak.
Son 2 sistem de olmaması gereken Sinoptiklerle sistem almaya çalıştık
Şimdi de olması gereken Sinoptiklerle olmaması gereken soğuk sistemler gelirse kafayı yeriz.insallah böyle birşey olmaz.
Sistem tarihi aralığı alayım dost.
-
Niye iki tane cümleyi benzer yazdım ben ya 😀🙃
-
Korku oyunu oynamıştım, sonraki bölümler beni psikolojik anlamda çok gerdiği için devamını çekemedim. Beni kovalayan psikopat bir yaratık vardı ikinci bölümde o beni fena gerdi devamını çekemedim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. verilerin modellerin alakasız gitmesi sizleri üzmesin. Yakında hepsi yola mecbur gelecek.
Kaç güne?