Niye iki tane cümleyi benzer yazdım ben ya 😀🙃
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
@dark and cold Gerçekten "dark" ve "cold" olan İskandinavya'ya gitsen seversin belki🙃
-
@dark and cold Gerçekten "dark" ve "cold" olan İskandinavya'ya gitsen seversin belki🙃
Kullanıcı adımın bu kadar ilgi çekeceğini tahmin etmemiştim.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
-
İstanbulda yağışla asıl soğuk çakışmıyor ben daha güneyde olduğum için asıl soğuğun girişiyle beraber o anda yağışı yakalıyorum saf kar alıyorum şansa gel.
-
İstanbulda yağışla asıl soğuk çakışmıyor ben daha güneyde olduğum için asıl soğuğun girişiyle beraber o anda yağışı yakalıyorum saf kar alıyorum şansa gel.
inşallah 50santim kar alırsın kardeşim.
-
inşallah 50santim kar alırsın kardeşim.
Videosunu çekip paylaşırım
-
- Resmi Gönderi
-
Herkese Günaydın. Hayırlı sabahlarınız olsun

-
Cümleten günaydın herkese, hayırlı cumalar

-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar

-
Ne niyetle o emojiyi yolladığınız biliyorum. Beni forumda istemiyorsanız sınırsız banlayın. Yıllardan beri her üyeyi ön planda tutar her türlü imkanı sağlarsınız ama benim yazdıklarımı ne umursarsınız ne değer verirsiniz.
-
Beni ikna edecek cevap yerine konudan uzaklaşıp çaktırmadan tartışmayı kapatmaya çalışarakta ayrı bir pişkinlik yapıyorsunuz iyi akşamlar.
Konuyu siz değil ben onurum adına sonlandırıyorum
-
Beni ikna edecek cevap yerine konudan uzaklaşıp çaktırmadan tartışmayı kapatmaya çalışarakta ayrı bir pişkinlik yapıyorsunuz iyi akşamlar.
Konuyu siz değil ben onurum adına sonlandırıyorum
Kendin modeli yorumluyorsun böyle böyle olacak diyorsun sonra gelipte benim konumum ne olur diyorsun hani anlayamadık tam ne demek istediğini ve burada ki kimse meteorolog degil.
-