Küfür yasak olmasa ağır olmayan ama detaylı bir küfür yazardım.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Canımdan can gitti
-
Yemek yiyeceğimiz zamanda model güncellenmeye başladı vallahi odama geçtim modeli takip ederek yemek yiyorum
-
Polar sistem rutin 1-2 gün sürer.Zaten şuan beklenti o yönde.Ardından 2.sistem kovalarız ocak ayın da 2 tane sistem var.Bu sistem de ortalama bir sistem diyebiliriz şuan için istanbul adına
Zayıf sistemleri saymaz isek evet 2 sistem var. +0 - 4 arası sistemlerimizde olur bence 1 ay içerisinde.
-
Tarihe baktığımızda zaten kar için tam zamanı. Tarihe uygun sistem gösteriyor modeller bu mantıkla baktığımızda bencede bir şeyler olur artık. Artık tam zamanı yanii Bi zahmet
-
Acemi olarak zamanında kazandığım basit tecrübeden yola çıkarak, 1-2 gün daha kar verirse modeller benim için kar ihtimali yüzde yüzdür. Tamamen tecrübeye dayalı bir tahmindir.
Kaç senedir bu işin içindeyim kimse karşı gelemez 6 senede bir şeyler öğrendiğimi herkes bilir ve inkar edemez bence 😎😎🌬️
-
Sistemden haberdar olduğum zamandan beri, bir nebze yüzüm gülmeye ve moralim yerine gelmeye başladı.
-
Hadi hayırlı olsun, ufukta karlı sistem gözüktü ya, daha detaylar felan belli olmadan medya da kar haberleri doluşur sistemde zayıflarsa insanların meteorolojiye güveni iyice azalır bunlar yüzünden.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Var bi hayalim

850 hpa da -20 25 ler girmesine rağmen kar ihtimalleri nasıl düşük gözükebiliyor.
-
Ekimden bu yana ılık günlerin sayısı soğuk günlerden daha fazla. Olabilecek en kötü düzeyde ilerliyoruz hemde sıkı bir istikrarla.
-
Ekimden bu yana sadece kasım ayından bir şey anladım, bir daha yaz bitmek üzereyken daha temkinli olacağım
-
Uykusuzluğumu kafaya takmıyorum, uykusuzluk sebebiyle uzun vadede kalp hastalığı tansiyon diyabet gibi hastalıklara yakalanma ihtimalim canımı sıkıyor.
-
dark and cold yorucu aktiviteler yap gün içinde işe gir çalış ,spor yap yüzme,koşu,fitness gibi kafein almamaya çalış
Aktardan papatya çayı aldım yatmadan 1 saat önce içeceğim.
-
Uyku benim enerjimi tam olarak etkilemiyor, fakat uzun vadede yol açabileceği sağlık sorunları beni derin endişeye sokuyor, uykusuzluktan çok iç sıkıntısı beni yoruyor.
-
Geçmiş olsun abim...Bak bakalım ne gibi bitkiler kullanılıyor..
Tez şifa inşallah
Uykusuzluğa dayanıklı olduğum için gün içinde yorgun hissetmediğim zaman dilimide oluyor o yönden şanslıyım. Soğuk duş, soğuk bir şeyler tüketmek veya soğuk havada pencere açıp ortamı havalandırmak yorgunluğumu anlık olarak alıyor.