4 Yıl Görev Yaptığım 1470 Metre Rakımıyla Adana Merkeze 200 Km Uzaklığıyla Adana’nın En Soğuk Ve Yüksek İlçesi Tufanbeyli. 16 Ocak 2019’da Akşam Başlayan Kar Yağışı Sabah Bu Şekildeydi Ve Bu Kar Yağışı Akşam Geç Saatlere Kadar Aynı Şekilde Devam Etti. Yaklaşık 165 Kg Yağış Düşmüştü. Akdeniz’in Sibirya’sı Tufanbeyli’de Sıcaklıklar -25’e Kadar Düşer. 4 Yıl’da Kar Yağışına Doymuştum
Polis01 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Shakira Ablamızın Dediği Gibi;
Tsamina mina, eh eh
Waka waka, eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa😬😬
-
22-28 aralık arasında beklediğimiz sistem ile ilgili bir sıkıntı görmüyorum ben şahsen. Soğuğun kuvveti belirsiz sadece. Ya çok güçlü soğuklar gelir ya da güçlü soğuklar gelir
Modeller değişebilir. Dediğime gelir demiyorum diyemem de fakat son 3 gün içindeki değişimi sonraki 3 gün içinde de göstermesi muhtemeldir.Daha önce de söylemiştim beklentiyi yüksek tutmayalım , hiç yokmuş gibi de davranmayalım.
Takibe devam 👍🏻👍🏻
Eline Sağlık Sarpım. Senin Analizlerine Güvenirim Bilirsin😊😊
-
ECMWF’nin AO Verisi. Görüldüğü Üzere Ayın 23’ünden Aşırı Negatife Doğru Meylediyor Bu Da Sistemlerin Batı Avrupa’ya Gitmesi Demek. Ülkemiz İçin AO’nun Nötr Veya Nötre Yakın Olması Lazım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Londra Diyagramı. Diyagramdanda Anlaşılacağı Gibi Ayın 25’i İle 29’u Arasında Soğuk Senaryolar Fazla Ve Diyagramda Senaryoların Sıcaklık Ortalaması -5 Civarına Doğru Düşüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese İyi Geceler.
-
Açıklamaları da alırsak grafik veya görseller altına, neymiş,ne demiş,ne görünüyor? Bilmeyen olarak en başta ben pek memnun olacağım

Bundan Sonra Açıklama İle Paylaşırım Verileri İlk Defa Paylaştığım İçin Tecrübem Pek Yok😊
-
Asora Destek Gelir Mi Dicemde İzlanda İzin Vermez Gibi
O parazit illa olacak yani
Gefs’in Senaryolarının Hemen Hemen Hepsinde O Parazit Var Maalesef
-
Sanırım modellerde ayağa düştü kimse ben paylaşayım diye yarış içine girmiyor artık😊
Sanırım Herkeste Bir Umutsuzluk Oluştu Bundan Dolayı Kimsenin İçinden Gelmiyordur Modelleri Paylaşmak😊
-
Avrupaya da öyle ahım şahım Bi sistem gittiği yok😊
Biliyorum Ama Adamlar Şimdiden Havaya Girmişler😅😅
-
Avrupalıların Sayfalarından Alıntı. Sıra Bizede Gelir Elbet
Ben hep mobil😊 model paylaşırken tam bir eziyet oluyor🙄
Tahmin Edebiliyorum Bunu, PC Olmadan Zor, Fotoları Tek Tek Telefona İndir Galeriden Tek Tek Forma Yükle 😊