Aleyküm selam.Allah rahmet eylesin abim. Mekanı cennet olsun.
OsmanErdem Amin. ALLAH Razı Olsun 🤲🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleyküm selam.Allah rahmet eylesin abim. Mekanı cennet olsun.
OsmanErdem Amin. ALLAH Razı Olsun 🤲🏻
Başınız sağolsun abim..
Aleykumselam,Allah sizlere sabır ve ömürler versin inşallah.
Whisper Amin. ALLAH Razı Olsun Reis 🤲🏻🤲🏻
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi. Teyzem Vefat Etmişti Ondan Dolayı Yoktum Bir Süredir
Günaydın
Ailesi😊😊
Dönüyor herşey ülkemizin enlemlerine inşaAllah kış yeni başlıyor 😈
Hasan61 İnşallah 🤲🏻🤲🏻
AO iyi Ay Sonu Mart Başı Pozitiften Nötre Meylediyor Olumlu Bir Gelişme, NAO’da Orta Halli, PNA Ay Sonu Mart Başı Nötre Ve Eksiye Meylediyor Buda Olumlu, MJO Faz 5’te İskandinav Yükseği Demek Buda Olumlu😊😊
Herkese günaydın
Iki gündür hastanedeydim bakamıyordum çok şükür sonunda girebildim foruma nasılsınız iyisiniz inşallah
ArdaAlper Çok Geçmiş Olsun
Aleykumselam abiler, hayırlı akşamlar herkese.
Zonguldakli67 okunmuyor ama istekli olan netten bulur başlıkla sanırım.
Whisper Hayırlı Akşamlar Reis😊
Polar Vortex için Judah Coheni takip ediyordum kendisi Vortexin Bolunecegini Gösteriyor demiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hasan61 Ben 3 Yıldır Takip Ederim Kendisini ABD Boston’lu🤪🤪
abi sistemler iyi geldikçe sende iyileşmeye başladın modeller senin ilacın galiba
EmRhann Modeller Eh Biraz 🤪🤪
Hamdolsun Sen Nasılsın
Sinan Biraz Daha İyiyim Çok Şükür Eskisine Göre. Hastalığı Yavaş Yavaş Atlatıyorum Çok Fena Üşütmüşüm 😊
Reklamı Yapalım Biraz😉😉
Aleyküm
Hayırlı Akşamlar
Sinan Nasılsın Başkan Biraz Yoğunum Bu Aralar 😊😊
Selamün Aleyküm
Ailesi Hayırlı Akşamlar😊😊
ECMWF Basınç Yerleşimleri Kötü Görünüyor