Yeni Yılın Ülkemize, Milletimize Ve Siz Değerli
Ailesine Sağlık, Mutluluk Ve Huzur Getirmesini Temenni Ederim. Herkese Mutlu Yıllar👮🏻♀️👮🏻♀️
Polis01 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Adım Hasan 39 Yaşındayım Adanalıyım Selçuk Üniversitesi Tarih Mezunuyum Yüksek Lisansımı Yine Aynı Üniversitede Yaptım. Polis Memuru Olarak Görev Yapmaktayım. Hava Olaylarına Olan Tutku Çocukluktan Beri Var. 2022 Yılının Ülkemize Ve Siz Değerli Üyelerimize Mutluluk, Sağlık Ve Huzur Getirmesini Dilerim.😊😊
-
Bugün itibari ile sitedeki görevimi bırakıyorum. Destekleyen/desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Yazılanları okumak için arada sırada girerim foruma.
Herkese iyi forumlar.
Yine Beraberiz Sarpım😊😉😉
-
Whisper Teşekkür Ederim Reis 👏🏻👏🏻
-
Aleykümselam kolay gelsin.
Sinan Teşekkür Ederim Başkan👏🏻👏🏻
-
Selamlar Çok Yoğun Bir Mesaideyim 😅😅
-
ECMWF İstanbul Diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs 222 Saate Kadar Toplam Kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı Akşamlar HS Ailesi😊😊
-
ECMWF Sabah Güncellemesi 240 Saatlik Toplam Yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs Öğle Güncellemesi Toplam Yağış
Bi Bitmediler🤣🤣
Anlık Adana-Tufanbeyli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
10 Günden Beri + Dereceleri Göremeyen Bir Adana İlçesi Duydunuz Mu🤣🤣
Sadece bu fenomenle oluşturulan sinoptiklerde oluşacak görüntü budur. Yanlış bir söylem yok esasında
Söylem Yanlış Değilde Negatif AO ‘da Batı Avrupa’nın Neden Sıcak Olduğunu Sorguluyorlar Sanırım Sarpım😊😊