ne kadar güzel yağıyor ya oturdum izliyorum valla
Yasin71 Bencede İzlenir😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturne kadar güzel yağıyor ya oturdum izliyorum valla
Yasin71 Bencede İzlenir😊
ABD Buffalo Müthiş Yağıyor Canlı Kamera İzleyebilirsiniz
Gefs’tede Görüldüğü Üzere 60N’deki Zonal Rüzgarlar Ocağın 5’inden Sonra Düşüş Yaşıyor Bu İyiye İşaret
Whisper Eline Emeğine Sağlık 👏🏻👏🏻
Öğlenki Kutup Yükseği Yok Ayrıca Kanada’nın Doğusunda Ki 1005’lik AB Öğlen Yoktu
Öğlenki Güncellemeden Çok Farklı İlerliyor
Biz tahmin veya tarih verdik mi bekleriz tüm senaryolar modellerde çıkar sonra yaşanır .
Sinan İnşallah Kardeşim😊
İzlanda Asoru Çok Baskıladı Asor Tam Yükselip İskandinav YB’si İle Birleşip Kutup Yükseği İle Bağlantı Kursaydı -20’lerden Tepemizdeydi. Bu Seferde Olmadı Maalesef. Bu Görüntü Akşam Olmayacak En Soğuk Güncellemelerden Birisidir Kesin.
Eyvah Ocak ilk yarıda gitti desene hocam
Ocağın İlk 10 Günü Kayıp Gibi Duruyor
Görüldüğü Üzere 60N Rüzgarları Çok Kuvvetli Ve Soğukları Kutuplara Hapsediyor Bu Döngünün Kırılması İçin Ocak İlk Haftanın Sonunu Beklemek Lazım, Her Ne Kadar AO Ve NAO İndexi İyi Olsada Tek Başına İşe Yaramıyor Maalesef. Ayrıca MJO’da İstediğimiz Fazda Değil
Akdeniz’in Sibirya’sı Adana-Tufanbeyli Yoğun Kar 2-3 Saat Daha Devam Edecek Gibi😊😊
Akdeniz’in Sibirya’sı Herhalde 20-25 Mm Arası Yağış Alır😊😊
Abi Ya Gfs Ya Da Eco Patlayacak 144. Saatten Sonra Ayrışma Başlıyor. Mesala Gfs’de Görülen Grönland YB’si Eco’da Yok, Gfs’de Atlantik’te AB’ler Cirit Atarken Eco’da AB Yok Nedeyse
ECMWF VE Gfs 144. Saatleri Karşılaştıralım Aralarında Baya Bir Fark Var