Ufak serinligimiz başlıyor hafta sonu sonrasında diyagram göre 1 2 günlük ufak artış sonrasi tekrar düşüş olabilir sonra tekrar artış dalgalı seyir devam ediyor
Furkan190355 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs akşam güncellemesi özeti
Sıcaklıklar ayın 13 ve 17 arasında kuzey bölgelerde normal altına düşecek yağış olarak istanbul suan belirsiz Karadeniz tarafı yağış alacak sonrasında sıcaklık artışa geçiyor yine extreme durum gözükmüyor haziran ayını çok sıcak olmadan geçircek gibi istanbul ve kuzey bölgeler Akdeniz ve güney doğu sıcaklık yüksek devam edecek haziran son haftasında diyagram ortalaması yeniden düşüş gösteriyor ama vade uzun bakicaz
-
Vade uzun ama modeller ve diyagram haziranda extreme bir sıcak atak beklemiyor
-
Ecmwf akşam güncellemesi serinlik için iyi çıkmış marmara ve Karadeniz adına buna yağış eklenebilir
-
Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Allah Yaptığımız İbadetleri Kabul Etsin
-
Ecmwf de gfs de basra sinyali devam ediyor
İstanbul ve Karadenize şuanlık sokulamıyor güneydoğu Anadolu da etkili olabilecek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ufak bir serinliğimiz var 11 haziran 14 haziran arası sonrası vade yaklassin belli olur ama sıcak atak bekliyorum
-
Gfs Akşam Güncellemesi Tat Kaçırır Ortalamaya da bakmak lazım suan ki güncelleme Afrikayı batı basrayı güneydoğu bölgemize yapıştırıyor
-
İtalya ya inen ab bu şekil gelirse dönüş hareketi ile Afrika bize akar 1 2 güncellemedir gösteriyor vade uzun bakicaz olursa sezonun ilk ciddi sıcak atağını çekeriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Ortalama da düşüş var serinliğimiz garanti gibi yağışa bakicaz artık ne kadar yağış alırsak o kadar kâr
-
Gfs sinyali çaktı ay ortasında kuzeyden serin ve yağış gelecek
Whisper Ben teşekkür ederim abi elimden geldiği kadar
-
Uzun vadede durumlar ne
Suan Afrika sistemi giriş yapıyor ayın 10 kadar etkili olucak yine söylüyorum EXTREME YOK normal yaz havası yasiycaz extreme geçen sene tam bugün yaşamıştık hatırlarsak 36 37 gören istasyon vardı istanbul da devamında 10 15 arası düşüş var yağış ihtimali de az da olsa var ayın tam ortasında yeniden Afrika bekliyorum uzun vade olduğu icin extreme mi bilemeyiz gözüken yine normal yaz sıcağı olacağı ayın 20 21 civarında tekrar düşüş var dalgalı bir seyir seyrediyor
Haziran dalgalı seyrediyor ama bir yerden sonra süresi uzun ve güclı Afrika görebiliriz modellerde gözüme çarpan basranin aktif olması güney doğuya zorluk yaşatabilir