Mevsim normallerinin çok üzerinden mevsim normalleri üzerine gerileyecek sıcaklık
5 -7 ağustos da yeni bir sıcak var lakin uzun ve bu kadar güçlü degil gibi peşine serinlik ve yağış bekliyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMevsim normallerinin çok üzerinden mevsim normalleri üzerine gerileyecek sıcaklık
5 -7 ağustos da yeni bir sıcak var lakin uzun ve bu kadar güçlü degil gibi peşine serinlik ve yağış bekliyorum
Yarın nasıl olucak hocam hava
Reel sıcaklık olarak bugün ki gibi olmaz ama nem yüksek hissedilen yine yüksek olur
Eridik arkadaş bu nedir ya köy bile 33 derece 1000 metre rakım
Bu gece İstanbul nemli olucak belli ediyor kendinden zor gecelerden biri olma adayı neysek yarından sonra poyraz devreye giriyor sıcaklıklar mevsim normallerine inecek nefes alacağız
İstanbul da son durum
Geçtiğimiz 2 gün boyunca çok bunaldık 40 derece ve üzeri ilçeler oldu bugünde 34 35 bandında gittik yarın da bir iki derece daha düşük seyredecek lakin ayın 28 ve 29 da sıcaklık tekrar 40 derecelere gelecek geçtiğimiz günlere nazaran rüzgar hızı düşük ve daha nemli olucak temmuz 30 eşiğini atlatıktan sonra fabrika ayarlarına dönüş var yağış ihtimali de söz konusu yağış için daha detaylı bakicaz
Israrla ağustos 4 gibi yeni bir sıcak hava dalgası gösteriyor modeller italya ve avrupaya dalan alçak basınç dönüş hareketi ile Afrikayi tekrar ülkemize sokacak gibi duruyor ama sonrasinda tekrar bir dusus olabilir agustos 10 civarı beklentim o yönde,çok kurak ve sıcak bir yaz geçiriyoruz umarım sonbahar ve kış ayında yağışımız bol olur
Antalya da rekoru kırmış olabilir bir çok istasyon da rekor görebiliriz
Edit Antalya kendi rekorunu kırdı
Demeye gelmeden tazeledi Silopi. 50 derece
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İstasyon 50 üstünü ölcemiyor yine gitti gitti kesin 50 üstüne çıktı
Ole gunnar ile bu iş yürümez tamam kadro yetersiz ama bu kadar kötü oyunda kabul edilmez
Ayın 28 çok çetin bir gün olucak
İyi zamanda memlekete kaçtım babamda kalp de var çok zor durumlar yasayabilirdi
İstanbul son durum sıcaklıklar poyrazla birlikte kademe kademe düşüyor lakin karadenizden nemi de getiriyor bu gece yastık nevresimler ter içinde kalabilir yarın bugünkü kadar yüksek sıcaklık olmaz 34 35 civarı takılır ama yarın nem daha yüksek olucak ayın 28 29 da son darbeyi yapıp ülkenin batısindan ayrılacak serin ve bir ihtimal yağış getiren sistem gelecek ağustos 4 5 civarı bir sıcak hava dalgası daha olabilir uzun vade de şuan bekliycez Allah yardımcımız olsun
Sistemde 1 1.5 gün uzama var 28 29 temmuzda son bir yükseliş yapıcak nem de dahil olur
Sabah saatleri ve şimdiden 33 ve üstü istasyonlar var 40 geçen çok yer olur
Gün batmasına 1 saat kaldı hala 35 üstü dereceler var gece yarısında bile 30 yakın ilçeler olur
Yarin geceden itibaren nem de olaya dahil olucak zorlu bir süreç var ay sonunda serinleme ve yağış ihtimali bulunuyor
Daha çok erken ama ağustos ilk hafta yeni bir sıcak gelebilir bekleyip göreceğiz
Son yılların en güçlü sıcak hava dalgası
Normalde Afrika dan gelen sıcak hava dalgası 1 2 günlük olur vurur geçerdi ama bu sefer farklı resmen hapis olucak basra alçağı ile ülkemizin üzerinde rekor ve rekorların olabileceği bir haftaya giricez
Hava mecazi anlamda yukarıdan aşağı basık geceler bunaltıcı ve rahatsız edici olucak geceler bazı yerlerde 30 altına bile zor inebilir kazasız belasız atlatırız kronik rahatsızlığı olan insanlar çok dikkatli olmalı
Temmuz son günler trof ile serinlik ( serinlikten kastım sıcaklık düşüşü 39 den 28 29 lar) Yağış ihtimali de var iyi geceler
22 26 arası bekliyordum sürede 1 gün uzama var 27 de sıcak geçecek