Hayırlı sabahlar herkese günaydın sıcak ve bunaltıcı bir gün geçiriyoruz ![]()
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
gunaydinlar ahali.
kacak moderator buralarda....
herkesler iyidir insallah.

-
Daha Çok Göster
gunaydinlar ahali.

Eriyoruz ve de erimekteyiz…
Nem %90
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese günaydın sıcak ve bunaltıcı bir gün geçiriyoruz

Yanmaya devam, Ağustos başı ve devamı serin olur inşaallah
Daha Çok Göstergunaydinlar ahali.

Şükür,sende iyiysen işimiz denk
Nem %90
Kışa girene kadar buhar olacağız gibi
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam. Hayırlı günler herkese. 🫡
Birkaç istasyon bırakalım saat 13.40 itibari ile.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Türkiye sıcaklık rekoru kırıldı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sarıcakaya , Kurtalan, Silopi veya Cizre’den bu hafta yeni bir rekor görebiliriz.
-
- Resmi Gönderi
Sarıcakaya , Kurtalan, Silopi veya Cizre’den bu hafta yeni bir rekor görebiliriz.
Demeye gelmeden tazeledi Silopi. 50 derece
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler hayırlı Cumalar
Sahutt yaniyoruz üle
-
Demeye gelmeden tazeledi Silopi. 50 derece
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstasyon 50 üstünü ölcemiyor yine gitti gitti kesin 50 üstüne çıktı
-
Antalya da rekoru kırmış olabilir bir çok istasyon da rekor görebiliriz
Edit Antalya kendi rekorunu kırdı
-
- Resmi Gönderi
Bizim köyde yaşlılar yaz ne kadar sıcak olursa kış o kadar soğuk olur derler.
-
- Resmi Gönderi
memleket sicak

yandik yahu 50 derece nedir. -
- Resmi Gönderi
Bizim köyde yaşlılar yaz ne kadar sıcak olursa kış o kadar soğuk olur derler.
bende az once yoldayken bunu yazayim diye dusunmustum sahut
-
- Resmi Gönderi
Nem %90
ben bugun ilk defa sicaktan bu kadar rahatsiz oldum. balikesir merkez sicaklik dusuktu lakin soguk dus almak zorunda kaldim yoksa bayilacaktim. hatta dedimki kendi kendime yahu bu nerden cikti. o sira sirnak rekor kirmis. kafamin agrisi hic gecmedi.
simdi golgede olcum ve gunesin latinda olcum ayri oluyor lakin bu sicagin etkisi digerlerine benzemiyordu. garip 40 derece 40 derece dir ama bu oyle degildi. ozellikle sehir iclerine vuran gunes isinlari sokak aralarini kavurdu resmen. olcum merkezleri genelde sehirlerin dis tarafinda oluyor. merkezlerde cok daha yuksekti. hatta yoldayken genis sokaklari tercih ettim dar sokaklarda nefes alinmiyordu. -