Soguklar devam ediyor kuru soguk hemde
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şuan sorun yok sorun iksandinav bölgesndeki ab bakalım neler yapacak
-
Konu açık kalsın ama modeli yorumlamasini bilen hocalar yorumlasin
2-3 kişi aynı anda aç yapınca kapanıyor.
Sayın site yönetim arkadaşlar admin ve moderatörler bu konuya el atsın sizden ricam karışıklık olmasın.
-
Arkadaşlar Bi sakin kimse konuyu açma yapmasın ben açmıyorum
-
Ayrıca lütfen bir model paylaşım yapılırken başka model paylaşımı yapmayalım..!!!
-
Model konusu harici mesajlar silinecektir. Tüm moderatör site ekibi arkadaşlar sizlerde gördüğünüzü siliniz.
Kimse alınmasın gücenmesin. Sorularınız varsa bölge, şehir genel sohbet konusunda sorabilirsiniz.
-
Selamun aleyküm hayırlı cumalar arkadaşlar kim paylaşım yapıyor.
-
Tüm ülke etkileniyor dimi?
Etkiler eger izobarlar düzgün durursa
-
Degerli arkadaşlar şöyle bir durum var eger izobarlar biraz daha sık dik şekilde gelirse japon denizi misali dekler akar sahillerde eşi benzeri olamayan durumlar ortaya çıkar. Min 1 metre kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuş adası bile dondu yav
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hasan61 al sana gugul
-
Emeğinize saygı duyuyorum beyler yanlış anlamayın ama bu foruma yeni kaydoldum ilk kaydoldugumda 13 ocak sistemi çerez 19 20 ocak güzel diyordunuz şimdi 13 ocak sistemi çöp oldu 19 20 ocak zayıfladı şimdide yeni trend ay sonu sistemimi onuda görelim bekleyip 😂😂
Zayıflamadı mert sistemin izobar hareketi çok zayıfladı kötüledi yani Ecmwf gibi olursa sorun yok
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Max - 28 gördük öglen bu durum - 32 ye kadar çıktı bizim isteğimiz ise en az - 36 seviyelerin de sibirya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakın hasan özeti atmış helal hasan tebrikler
-
Kimseyi gaza getirmemek lazım. Bizleri uzaktan takip eden eş dost arkadaşlar modelden anlamayan kesimler için özetle şuana kadar modeller bize diyorki.
Batı orta ve dogu Karadeniz sahil ve kıyı şehirleri şanslı diger tüm bölgeler kuru soguk tehdidi altında.
Ha gelirse bir yağış bir alçak basınç sistemi güneyden yagmuru kara cevrir oda şans artık..