Yukarda be silkon var nede kutup sogukları bitmiş be yukarısı nerde bu soguklar kim çaldı
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem kısa üzülmeyin 19 sistemini gfs İstanbula çalışmış bu sistemden daha iyi durumda şuan lık
-
azor dik dur aslanım hedef iskandinavya
O atlantik yolcusu
-
850 hpa daha soğuyacak mı
-12 ye kadar soguma olacak ama yarın gün içi - 10 kadar - 12 girmesi ile çıkması bir oluyor
-
Ecmwf ile aynı gidiyor aşagı yukarı
-
Doğu Anadolu 
Bu sene dogal gaz kömür parası senden yaso
-
Yazımda da belirttim kodlamalar kendinden üretilmiyor bunları insanlar teknoloji yardımıyla yapıyor.yapmak ayrı birşey, modellerde görünen bu verileri insanlar bilgisayara girmiyor uydu aracılığıyla baglantılı olan bu modeller kendisine sunulanı da bize sunuyor.neden biz 15 gün sonra -16 lık çekirdekli soğukları gün geldiğinde aynı tarife ile alamıyoruz? İşte bunu da araştırmak lazım insanların elinde degil bunu aynı şekilde sunmak.atmosfer bir kumar gibidir.hersey yolunda giderken bir volkan patlamasının atmosfere ne gibi zararları oldugunu nelerin bir anda degişecegini az çok biliyorsunuz.küresel ısınmanın da ne gibi etkileri var görüyoruz 10 yıl önce modeller daha tutarlı degilmiydi en azından 15 gün sonra görünen sistemler geliyordu şimdi öyle bir durum söz konusu degil bunu tartışmaya açmak gerekir çok uzun ve konuşulacak bir konu winter kardeşim yeri olmadığı için çok yazmıyorum sana da iyi geceler 🙂
o kodlamayı bir insan sonucunda o bilğisayarın işletim sistemine ekliyor. Misal benim günlük kaç litre su içtiğimi bir süper zeka çözebilir mi hayır. Ben o bilğisayara yaşımı boyumu vucut kitle endeksimi girersem anca oradan az çok kestirir değil mi!
Eskiden daha fazla tutarsızlık vardı bundan adım gibi eminim. Şimdi ki durum senin de bahsettiğin gibi küresel ısınma aşırı ileri değişim buzulların yok olması dogal afetlerin artması vs vs bunlar şuan ki süper zeka ve bu işin ordinaryusu metafizik hocalarına bile hata yaptırıyor.
Son olarak konu istersen açayım ne kadar istersen. Konu blog site bile açarız

İyi geceler
-
Valla şahane İstanbula çalışıyor gfs bu gece
-
Zonguldakli67 nesini begenmedin fıstık gibi İstanbul marmara sistemi
-
Hep aynı filmi izliyoz ula🙄 hep sıyırıp giden sistemler. Şu azor Bi kafa atsa iskenderiyeye 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Farkındayım 😊 Windy'den takip ediyordum ben de; sadece bu kadar belli bir yeri vuran dekler tahmin ediliyorken modellerde ve gerçekleşiyorken, nedenini sormak istedim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burda öncü kısım var arkası yok
-
Şuan o dek bantlarının olduğu kısım min - 12 sıcaklık 850 hpa da bize daha gelen - 8
Sabahı bulmaz en Max 3 saat
-
hocam o dek bantlarının gelmesi sabahı bulur mu
Şuan o dek bantlarının olduğu kısım min - 12 sıcaklık 850 hpa da bize daha gelen - 8
-
>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
Bu arada baktığınız model ben direk size buraya uydu görüntüsü atıyorum. Canlı canlı.

-
>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
Öncü bulutlar dekler yani bunlar sistem sogukları tamda bu noktadan giriş yapıyor hem Karadenizden hemde Marmara İstanbul bölümüne