Tahmincilerin tahminine saygı duyacaksın beğenmek zorunda değilsin .
Ya inanmayız dedim bu saygısızlık mi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTahmincilerin tahminine saygı duyacaksın beğenmek zorunda değilsin .
uydurma demişsin
Salih kimse kimseye bos yere laf soylemez bence paylasimlarini gozden gecir
uydurma demişsin
Uydurma olduğunu düşünürüm dedim uydurma değil zaten düşünmüyorum da uydurma desem zaten meteorji sitesinde durmam
Uydurma olduğunu düşünürüm dedim uydurma değil zaten düşünmüyorum da uydurma desem zaten meteorji sitesinde durmam
iyi
Geçmiş olsun
Yasin71 Allah Razı Olsun 🤲🏻
Salih adın gibi Salih kul ol. Bu gece kandil git namaz kıl dua et vatana millete, ailene ölmüşlerine
Hava her zaman konuşulur.
22 tane beğeni almışım..
Bu Günlerde Yoğunum Biraz Pek Uğrayamıyorum Annemin Rahatsızlığı Var Biraz Onla Uğraşıyorum
Geçmiş Olsun Hocam
Geçmiş Olsun Hocam
mustafa28 Allah Razı Olsun 🤲🏻🤲🏻
mustafa28 Allah Razı Olsun 🤲🏻🤲🏻
ustad gecmis olsun
cografyaciburak abi lütfen sistemden bahset detaylı olarak sen eskiden detaylı bahsederdin her gün gelişmeleri yazardin
Polis01 geçmiş olsun,tez şifa inşallah
Regaib Kandili; kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe ederek geleceğimizi planlamamız için büyük bir fırsattır. Bu vesileyle Regaip Kandilinizin hayırlara vesile olmasını dilerim.🤗😌😊❤️🌹
Polis01 geçmiş olsun abim, rabbim şifa versin ❤️
Ay ortasinda Rusya-Ukranya hattinda onemli gelismeler yasanabilir.Putin icin Avrupa da agir kis kosullari buyuk avantajdir.