Bu gfs ısrarla bişeyler vermiyor
Valla Serkan şu 150 de oluşan ulll bile şükür etmek lazım. Şu durumlara göre
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu gfs ısrarla bişeyler vermiyor
Valla Serkan şu 150 de oluşan ulll bile şükür etmek lazım. Şu durumlara göre
İleriye dönük güzel sinoptik
Busefer daha güzel olacak ☺️ hissediyorum ha bu arada 850hpa soğukları güçlenmiş sanırım? >>>WinteR<<< hocam doğrumuyum?
Çerezlik sistem bu havada kar olur dahası olmaz biraz daha dogulu olsa ya tadından yenmez
Azorun tepesindeki ab olmaması gerekn yerde duruyor ileriye dönük durumları bile mahfediyor şuan. Bir an önce ordan çekilmeli
Biraz daha dogulu olsa tadından yenmez Marmara için en az - 30 şart
156 izorbarlar güzel dek için uygun İstanbul ve Marmara için
Yine azorun bir ayağı çukur vaziyette kuzeye hamle yapıyor. tepemizde devasa alçak basınç çok güçlü haraket etme yön değiştirmesi zaman alacak gibi duruyor. Aksine haraketlirinde Avrupanın bile sistemi alamama durumu vardır.
O ab ne kadar güney dogulu iniş yaparsa o kadar tepe sogukları bize yakın inişi güçlü olur ve İskandinav yükseğinin alanı geniş olacağından parazitlere müsaade edilmez.
Begenmedim daha iyi olabilir di ama bahsettiğim tarihlerde gelmesi sevindirici oldu.
Parazit li bir çıktı olmuş azor Grönland blokajı devamında evrilen bir sisteme dönüşmüş.
Tam İzlanda kökenli ata beklerken araya İskandinav yükseği girmiş yukardaki salınımı destekleyen de bu olmuş.
Kısacası Avrupa için umutlar yüksek bizim için sıkıntılı geçtiğimiz sistemdeki gibi parazit bir türedi mi 300 saat de olsa değişmeyen tek gerçek oluyor.
Yinede lehimize oluşacak durumlar da olacak elbet fakat sanki 1 tık erken oluşumlar var.
Aleyküm
Hocam kendi görüşüm sistemi Ecmwf verceek sonra bu global fırıldak sistem ona uyucak burasi 12 ocaktan sonra coşmaya başlar 🙂🖤
Hasanım zor ya MJO 1-2 diyor veriler yani bu zamanda Avrupa üzerinde alçak basınç istilası 20 si gibi gözüken bile endişeli. Tepede soguk yok Aralık sonu gibi tepemizde - 32 ler dolaşsa bir umut beklerim
Ne demiştik 19 - 22 gibi ufak salınım ay sonu sistemi ile yalnız şu tarihte göze çarpmıyor değil ha 02.02.2022
Adnan Oktar da 02.22. 2022 demişti
Selamun aleyküm neler kaçırdık acaba bakalım
Bu foruma katıldığım günden beri çok şey kattınız bana teşekür ederim. Bazen kötü yorumlar oldu bazen kavgalar oldu onun için çok özür dilerim isteyerek kimseye kötü davranmam bir hava grubunun aiele ortamı yaratması kadar güzel birşey yok bunu gördüm ve çok mutlu oldum , önümde bir univeste sınavı var ona odaklandım çalışma olsun o bu şu olsun hava olaylarına küçüklükten beri takip ederim küçüklükten beri bir kar sevdalısıyımdır annemler sürekli der yine aynı kafadasin filan çünkü kış ayı olunca bı baska oluyorum sürekli evde modelleri takip ediyorum kendimi daha çok geliştireceğime inanıyorum ancak dediğim gibi şu üniversite sınavını bı atlatigim kendimi bu konulara daha çok vericem İlk olarak kendi bolgemin coğrafi şartlarına bakicam sonra ülkemiz sonrada basınç dizilimleri okyanuslardaki hareketler rüzgarlar,
Whisper Sinan Yerguney >>>WinteR<<< Zonguldakli67 cografyaciburak Hocam çok güzel bir ortamımız aielemiz var umarım hep böyle devam eder umarım her yıl güler yüzle devam ederiz
sizi iyiki tanımışım birer büyüğüm olarak sizlerden çok şey öğreneceğim öğreneceğimiz doğrudur.
Bizde seni tanıdığımız için mutluyuz bizlere senin gibi üyeler lazım. Yoksa hava forum bahane aile olmak birlik olmak her zaman en iyisidir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benzio mu bilemedim😅 bıyıklar olsa belki
Baya baya benziyor aynen bıyık bide saçlar az uzun olsa tamam
BABA AKÜ YOK AKÜÜ. AKÜ OLMASA ARABA ÇALIŞMAZ. AKÜYÜ ÇALMASALAR BİR ŞEKİLDE SİSTEM İNERDİ
Ay sonu için çılgın modeller anca 15 ocaktan sonra yansımaya başlar.
İleriye dönük senaryo misali konuşacak olursak 19 - 22 ocak gibi bir ufak mini salınım arkası ay sonu bahsi geçen sistem ihtimali oluşabilir.
Bu tarihlere kadar kutup bir süre toparlanma moduna girer.