Eee nasılsınız beyler?Sistem ufaktan modellere yansıdı ve başka mecralarda konusu olmaya başladı.
En iyi hava tahmin yerinde olduğunuzdan gurur duyun. HavalarınSeSi ne kulak verin. Sessiz kalmayın. ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEee nasılsınız beyler?Sistem ufaktan modellere yansıdı ve başka mecralarda konusu olmaya başladı.
En iyi hava tahmin yerinde olduğunuzdan gurur duyun. HavalarınSeSi ne kulak verin. Sessiz kalmayın. ![]()
>>>WinteR<<< hocam sen ataşehir için birşey bekliyor musun?
Çok zor soguk çogunlukla batıda kalıyor çatalca kısmı ve onun batısı beklemiyorum kar durumu donan yagmur olursa olur
merkez için hocam konum rakımı 900 mt . 4 gundur kar beklenıyor ama yagmadı daha hocam yarın ıcın ve sonrası ıcın durum ne olur bılgılendırırsenız sevinirim
Soguma henüz tam giriş yapmadığı için yarın direk kar da görebilirsiniz sabaha beyaz örtü ile uyanabilirsiniz sürpriz olabilir.
Fotoğraf isteriz iyi akşamlar
yarın 28 aralık ıcın kastamonu ne olur hocam kar acısından kar gorurmuyuz ne zaman baslar ona gore seyhat planı yapıp yola cıkacagım yarın ve sonrası ıcın kar durumu ıcın bılgılendırırmısınız örtü görecekmiyiz.
Yarın kar başlıyor kky ve kar diger günler ise kar görürsünüz yagışa baglı olarak.
hocam 1 hafta sonra tekrar düşüş var
Nerde düşüş var Bilal ben şuan ki modellere bakarak konuşmuyorum. Hatta şöyle bir durum olacak sıcaklıklar 12 ila 15 dereceleri görecek yine her bölge için konuşmuyorum ama soguk atak durumu yok
Ocak 2 gibi özellikle orta ve doğu Karadeniz için bir sistem beklentisi görülüyor modellerde, sizin düşünceleriniz nelerdir teşekkürler
Yüksek basınç etkisine gireceğiz bu nedenle yagışısız güneşli bir ocak il 10 günü bekliyor özelikle ocak 3 sonrası sıcaklıklar İstanbul dahil 10 derece üzeri olacak.
Kesin olmadığını biliyorum ama Mersin hakkında yorum yapabilir misiniz?
Mersin 28 29 30 Aralık ta yagışlı ortalama 10 14 derece aralarında gündüz gece ise 5 ila 8
Sistem kesinmi ve IZMIR KÂR YAPARMI
Eger bizi takip ettiyseniz bu 23 ile gelen soguk ve yagışlı havayı ve ay sonundaki soguma yı 1 ay öncesinden tahmin yaptık Allah izniyle tuttu tahminlerimiz
Bir tarih daha verdik gelirse İzmir de kar alır kar almayan yerlerde kar alır.
Valla Bilal kardeşim sistemleri az da olsa günler öncesinden kestiriyoruz fakat kıyılar için iç acıcı olmuyor. Bu olay üzüyor bir kar sever olarak. Kar güzel bir doga olayı her yere yagması lazım.
Bizleri başından beri takip edenler mutlaka olmuştur daha modellere girmeden tarih verdik yagış olur dedik. Keşke şöyle 2017 gibi bir sistem olsa kara doysak gönül ister ama her sene dibe dogru gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
Tarih 13.01.2020
Sistem belki de ismi gibi özelikle kıyı bölgeri için son dokunuş bu kış mevsimi için son sistem olabilir.
Havaların bu gidişatı kar sevenleri de üzdügü gibi tarımsal, hayvansal faaliyetleride üzmekte.
Mevlam ne eylerse güzel eyler yinede her halimize bin şükürler olsun diyerek.
Merakla bir kar sever olarak bu tarihi takip edelim.
Ön görüm hep zaten kıyılar için bu sene ve ilerleyen senelerde ocak 15 şubat 15 olarak geçti. Ve havalar böyle gittikçe her sene daha günler daralacak gibi duruyor.
Herkese hayırlı geceler hayırlı forumlar diliyorum.
Şuan ki verilere göre yılbaşında gelecek sistemin kıyılara etki etmeden yüksek kesimleri etkileyeceğini söylemek zorundayım.
Her ne kadar kar haberi vermek güzel hoş olursa da kar gelmeme haberi de vermekte bu işin bu havacılık fobisinin bir dürüstlüğü dogrulugudur.
Bu sistem için şunu söyleyebiliriz ki +700 metre altı kar alamaz. Üzeri yerine göre kky ve kar alır.
Kıyı bölgeler için ocak 2 haftasını beklemek şart daha önceden bahsettiğim gibi 14 OCAK civarı bir soguk hava dalgası olabilir.
En yüksek 10
En düşük 3
Van Başkale de en düşük sıcaklık
| Van, Başkale, BAŞKALE | -2,9 |
Kayıtlara geçmiştir.
21 Aralık - 01.41
Çok Bulutlu
Samsundaki puslu hava yüksek kesimlerde etkili oluyor ancak çok uzun süreli değil SiberianSnow sen işi biliyon boluya dünyanın karı yağacak bu sene
Heleki şu gelen sistemde bolu çoşacak.