Alperenn tarafından yazılan gönderiler

10 Şubat sonrası gerçekten güzel şeyler olacak gibi gözüküyor :) Özellikle 16-20 Şubat aralığında. Zonal rüzgarların zayıflaması, Mjo'nun 7. faza doğru gidişi, Nao'nun nötr/hafif negatif seyiri derken yani coğrafyamıza güçlü sistem inmemesi için herhangi bi etken gözükmüyor 🙏🏼 Ayrıca Mart ilk hafta blokaj ile güzel bir sistem alacağımız sinyali var. İnşallah radikal bir değişiklik olmadan Şubat ve kısmen Mart'ta dahil istediğimizi alırız 🙃

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Son zamanlarda el üşümesi çok çekiyorum geçen özellikle esenköyde sabahın köründe sınava gittim işte kampüse -6 dereceydi hissedilen -11 yazıyordu yine üşüme olmadı bu karışımı yedim birde muz koy yanına 10 numara gün boyu açlık çekmiyorsun

eyv aç kalma durumu beni sıkıntıya sokuyordu yazın tekrar fitness a başladığımda böyle yapacağım ss aldım 😁

Ben hayatımdan şeker ve tuzu çıkardım yulafı soktum her sabah yulaf ezmesi yer hale geldim ya tek öğün ya iki öğün meyvelerden muzu her öğünden önce tüketir hale geldim

yulaf ezmesi yemek kolay iş değil valla😅 Ama tuzla şekeri hayattan çıkarmak max 1 haftanı alıyor

sistem maalesef şu saate kadar hayal kırıklığı oldu. bir iki defa anlık beyazlamalar haricinde hiçbirşey olmadı. Bu saatten sonrada fazla birşey olacağını sanmıyorum çünkü rüzgar poyraz. 450 rakımın bu kış hakkını veremiyoruz bir türlü.😓 Artık bize cephesel siklonik bir sistem lazım. Dekler Güney Marmara ya yaramıyor 😒

Rakım da sıkıntı yok direk kar olarak iniyor halendaha tek tük kar atıştırıyor lakin YAĞIŞ zayıf olursa RAKIM da biseye yaramaz diye korkuyorum bu dek bantları vurmazsa bize ıstanbul gibi ki vurmicak galiba mgm de uyarı vermiyor ıstanbul dışına o zaman kuru soğuk yeriz gibi durum canımı sıkıyor acikcasi

mgm zaten İstanbul dışında bir yere uyarı yayınlamadı ki. Gün içinde muhtemelen gelir uyarı Güney ve Doğu Marmara özelinde. Ama onu takmaya gerek yok gece saatlerinden itibaren coşacağız inşallah 🙏🏼

Havaforum da gördüm Bursa için gece anca yağar demişler bu yağan kar ama 😂

evet evet özelikle İstanbul'da yaşayan bazı şahıslar bizi kötülemekten hiç çekinmiyor İstanbul'da gece sahiller dahil heryerde yağacakmış bizdede +200 rakım da yağacakmış yok yaa :) ben geceleyin kar sınırının Mudanya Gemlik'e kadar inmesini, merkezden yüksekteki noktalarda da örtü bekliyorum ❄️❄️