Havist tarafından yazılan gönderiler
-
-
Diyagram'da Kırıkkale adına umut vaad eden pek senaryo gibi Yasin71 ne olacak bu memleket yine ara boşlukta kalacağız gibi
Yasin71 hocam yerine ben cevaplıyım. 27 Ocaktan sonra kırıkkale de yağışlar olacak ve sıcaklar düşecek. Azda olsa kar olasılığı var. Yeni sistemler yolda ilşallah. Diğer sorularınız için soru ve cevap konusuna yazalım.
.
-
Duyuru
Tüm sorularımızı artık soru ve cevap konusundan yazalım. Diğer konuları meşgul etmeyelim.
-
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Aleyküm selam hocam. Hayırlı sabahlar.
-
Eline sağlık
Teşekkür ederim hocam.
-
Sorularınızı bu konu üzerinden sorabilirsiniz.
-
Yaz'ın bu konu hareketlenir İlşallah.
-
Yarın İstanbul hava durumu. Sıcaklık en yüksek 15 ° derece olmasını bekliyorum. Hava az bulutlu. Akşama doğru bulutluluk artacak. Yağmur beklemiyorum. Kaynak Gfs. Tahmin gerçekleşme oranı :%90.
-
siverek82 hocam site adı meteomanz. Arama motorlarıdan ulaşabilirsiniz.
-
Herkese merhaba. Tüm sorularınızı ve düşüncelerinizi bu konuya yazabilirsiniz. Lütfen gereksiz mesajlar ile model konularını meşgul etmeyelim.
-
Yasin71 hocam elinize sağlık. Güncellemeyi takip eden herkese teşekkürler.
-
Zonguldakli67 hocama katılıyorum. Lütfen konuyu gereksiz mesajlar ile meşgul etmeyelim.Sorularınızı sohbet konusundan ve özelden yazabilirsiniz. Bu konu üzerinden gfs ecmwf model güncellemeleri paylaşılmaktadır.
-
ABD’ye Yine Güzel Soğuklar İnecek. Hem Gfs Hem ECMWF Bu Konuda Hem Fikir.
Ukmo da önemli hocam.
-
Kilis gfs güncel veriler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aydın gfs güncel veriler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.