Hayırlı akşamlar herkese abilerim, kardeşlerim geçen kıştan sonra yeniden döndüm foruma. Model takibi ve meteoroloji bir süredir çekici gelmiyordu ancak biraz biraz modellere bakmaya başladıkça yine beni ne kadar içine çekmeye başladığını gördüm düzenli olarak tekrardan buradayım. Selamlar ![]()
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese abilerim, kardeşlerim geçen kıştan sonra yeniden döndüm foruma. Model takibi ve meteoroloji bir süredir çekici gelmiyordu ancak biraz biraz modellere bakmaya başladıkça yine beni ne kadar içine çekmeye başladığını gördüm düzenli olarak tekrardan buradayım. Selamlar

Aleyküm selam hoşgeldin abim..
Arada aklıma gelirdi bu nerelerde diye

Haydi bakalım :olumlu:
-
Aleyküm selam hoşgeldin abim..
Arada aklıma gelirdi bu nerelerde diye

Haydi bakalım :olumlu:
Hoşbuldum abicim, teşekkür ederim

-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
-
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Aleyküm selam hocam. Hayırlı sabahlar.
-
Duyuru
Tüm sorularımızı artık soru ve cevap konusundan yazalım. Diğer konuları meşgul etmeyelim.
-
- Resmi Gönderi
Duyuru
Tüm sorularımızı artık soru ve cevap konusundan yazalım. Diğer konuları meşgul etmeyelim.
Her konunun kendisine özel soruları olur

-
Herkese günaydın. Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun.
-
- Resmi Gönderi
Güncelleme paylaşımı yapacağın zaman haberimiz olsun

-
Her konunun kendisine özel soruları olur

Katılıyorum hocam.Ama model sayfasında çok soru oluyor,sorular konuyu meşgul etmesin ve karışmasın nedeniyle açtım konuyu.
-
Güncelleme paylaşımı yapacağın zaman haberimiz olsun

Neden beni seçtin neden ben 😂
-
-
Son zamanlarda Google spam ve virüslü siteleri arama sonuçlarında öne çıkarıyor. Sizde böyle bir sorun var mı?
1-2 ay önce vardı şimdi yok
-
-
Bir tane köpek var adı tarçın size bahsetmiştim zaten, bu hayvana karşı git gide daha da sıcakkanlı hissetmeye başladım hayatımın bir parçası oldu. Uzaktan beni görüyor tüm gücüyle bana koşuyor. Hayvandan dost çok iyi oluyormuş
-