Hocam araba üstlerinde örtü üstüne çıkamadı sistem en azından bir 5 cm alırım karda yürürüm diyordum ama boğaz hattı için tam anlamıyla fiyasko oldu
Hocam küçükçekmece için de aynı hiç kar örtüsü oluşmadı burada.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam araba üstlerinde örtü üstüne çıkamadı sistem en azından bir 5 cm alırım karda yürürüm diyordum ama boğaz hattı için tam anlamıyla fiyasko oldu
Hocam küçükçekmece için de aynı hiç kar örtüsü oluşmadı burada.
Havist hocam sistemi özetleyen fotoğraf, dün gece çekmiştim şuan hiçbir şey yok kar namına
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Anladım hocam.
wriscuttern hocam bu sistemde 20 cm kar gördünüz mü?
İÜC Rektörlük tarafında yapılan bilgilendirme, çoğu üniversiteden benzer kararlar gelecektir…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Milli eğitim bakanlığı da bu gidişle tatili uzatır mı acaba?
SON DAKİKA: Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye'deki deprem için en yüksek seviye olan '3. Seviye Acil Durum' ilan etti Kaynak T24
Hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun.
bir şehirde 20 bin küsür bina var ise yarısından fazlası yıkılmış zaten. şehir diye birşey kalmamış nasıl toparlanıcak bu kadar hasar bilmiyoruz bilemiyoruz... herkes bağırışıyor durumlar çok kötü ya çok kötü
japonyada 9 şiddetinde deprem olunca insanlar yerinden kalkmıyor 6 şiddetinde deprem olunca en küçük binada hasar meydana geliyor.
MÜTEAHHİTLER 1 TON FAZLA DEMİRİ ÇOK GÖRÜYOR...
şimdi diyorum mimar sinanın 5 asır önce yaptığı binalar camiler nice depremlerden geçip yıkılmamış. Şimdi yapılanlar neden yıkılıyor depremdenmi ?? Denetlenmeyen evlerden mi ?? malzemeden çalmadanmı...
Cevapladığınız için teşekkürler hocam. Tekrardan geçmiş olsun.
Kusura bakmayın yorgunluktan 2 3 saat uyumusum bakamadım bir isteğiniz arzunuz varsa bakmaya yardım etmeye özen göstericem.
ama aldığım bir bilgiye göre köylerde ne kadar insan varsa hepsi hayatını kaybetti ya soğuktan ya susuzluktan...
Köylerde hiç yardım yok bomboş biz 30 40 kişi elimizden geldiğince yardım etmeye özen gösterdik ara ara 4 5 şiddetlerinde deprem oluo
artık psikolojikmi değilmi bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun.
Geçmiş olsun. Çok yıkılan bina var mı sizce? Son durum nedir? Tekrardan geçmiş olsun.
Küçükçekmece 'de güneşli bir hava var.
Konu tekrardan açılmıştır.
Konu tekrardan açılmıştır.
Sultangazi kuvvetli tipi başladı. Araçlar ve yollar yavaştan tutmaya başlıyor. Hayırlısı olsun. Bugünkü sıcaklık sorunu olmayacağı için güzel bir örtü yakalayabiliriz.
Kıyılar için azda olsa sıcaklık sorunu olabilir hocam. Olasılığı var.
Konumunda şu anda yağmur var. Ara ara da karla karışık yağmur yağıyor.
Afad 'a haber verdiniz mi hocam? Geçmiş olsun Tekrardan.