cuhara konuya yazdım ya bunu takip ediyorum önü kesilecek mi diye
Radikal bir değişime sebep olacaksa takip edelim hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturcuhara konuya yazdım ya bunu takip ediyorum önü kesilecek mi diye
Radikal bir değişime sebep olacaksa takip edelim hocam
Akşam güncellemesi bir 42 saat heyecanlı olacak bakalım
O ne demek hocam biraz açar mısınız?
Çölleşmeye devam
Maalesef öyle. En azından Doğu Marmara bir şeyler kapacak gibi DEK falan
Bol bol güneş devam ![]()
Kötü güncellenme ilerisi için Grönland bilmem kaç günümüzü yer
Peki abi bizde kaç olucak mor olucak mı abi
Dostum mor olup olmaması önemli değil. Uygun alçak basınç oluşumu, izobarların siklonu nasıl kestiği vs.. önemli olan bunlar yoksa isterse -40 gelsin kuru soğuk çekersin
Soğuk sektörde kalacağız derken havalar ısınacak.
Sinan üstat absürt olaylar dolu modellerde bak mesela;
İngiltere'de yüksek hakimiyeti gözüküyordu verilerde yok oldu birden azor kaydı Grönland'a kadar açıldı. İngilizler şuan Ocak başında kar ihtimalleri konuşmaya başladı bu nasıl tersine döndü düşündürücü.
Bu önümüzdeki süreç heyecan verici bence. Sadece sayısal modeller olarak bakmamak lazım olaya. Daha 72-96 saat sonrası önünü göremeyen modeller için 10 gün sonraki tahmin ana fikirden öteye geçmemeli.
Önümüzdeki yılbaşı sisteminin yıldızı Doğu Marmara civarları olacaktır diye düşünüyorum. Güney Marmara bile doğusu ancak kurtarır bu görüntüde. Olası bir AB tepkimesi her şeyi değiştirir ancak bu kadar kısa vadeden ne kadar değişir muamma.
İyi geceler
Marmara Bölgesi'nin tamamı kar için Ocak ayını beklemeli bence. Aralık sonuna kadar doğusu dışında pek kar hareketi yok
İnşallah benimde temennim o yonde ama artık beklentimi dusuk tutuyorum hayal kırıklığına uğramamak icin umarım en güzel sekilde gelir
Doğru olan o zaten efsane gelir gömer geçer eyvallah zaten istediğimiz o yönde:)
Artık şöyle düşünmeye başladım ckale Trakya adına sistemler kar gösterir son 1 2 gün kala bozar hevesimiz kursağımızda kalır yıllardır böyle gelmiş böyle gider 😂
Ocak başı bizim için güzel olacak gibi hocam. Bu sefer ibre dönecek:))
Trakya'da şans yok hocam. Ocak ilk haftaya bakacağız ay sonuna kadar kuru soğuk
Geçen seneki Şubat sisteminden daha zevkli bir takip yapıyorum kendim adına. O sistemi hatırlarsınız neredeyse tüm batıya kuru soğuk oldu genelde bu sistem silsilesi öyle değil çok şeye gebe. ![]()