Büyük oranda Çayı nereden aldıklarına göre değişiyor.
Sen gel köylerde kahveye çıkıp
iç. Tadını anlarsın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBüyük oranda Çayı nereden aldıklarına göre değişiyor.
Sen gel köylerde kahveye çıkıp
iç. Tadını anlarsın.
Çorlu'da Süper hücre var.
16 derece yaptım kış gibi valla 🤣
Çay kaçak içilir
Zamanında Haluk Levent'e güvenmiyorum dediğim için yakın çevrem tarafından tepki almıştım
(Mesajım siyasi algılanılacaksa silinebilir.)
Önemli aslında, siyasetle işimiz yok zaten, şöyle diyeyim.
Kamuda bir kuruluş varsa ona para veririm,devlet varken diğerleri deve de kulak
Güvenli,devlet destekli veya devlet güvencesiyle çalışan banka,bankalar varken bankere para yatırmam ,kısaca işin özeti bu bence .
İyi geceler arkadaşlar. Foruma katkı sağlamak için daha faydalı paylaşımlar yapmaya başlayacağım. Meteoroloji sevdamız genişlesin dursun.. :))))
İyi geceler arkadaşlar. Foruma katkı sağlamak için daha faydalı paylaşımlar yapmaya başlayacağım. Meteoroloji sevdamız genişlesin dursun.. :))))
Şimdiden eline sağlık kardeşim. Hayırlı geceler.
Çay kaçak içilir
Ben genelde kaçmadan içerim.
selam millet. kis gelsede wrf smilasyonlarimiza baslasak artik ![]()
bu sene tam tesekkullu birakin ulkemizi global standartlara isler cikarmak icin hem altyapimiz hem tecrubemiz cok ust seviyelerde. bu sene cok konusulacagiz hazir olun ![]()
geliyoruzzz....!!

selam millet. kis gelsede wrf smilasyonlarimiza baslasak artik
bu sene tam tesekkullu birakin ulkemizi global standartlara isler cikarmak icin hem altyapimiz hem tecrubemiz cok ust seviyelerde. bu sene cok konusulacagiz hazir olun
geliyoruzzz....!!
WRF çalıştırmaları her zaman ilgimi çekmiştir
Aleykümselam mehmet civan , bekliyoruz günleri azar azar harcayıp sezona gireriz Allah'ın izniyle.
gece yarısı canım bir acuka çekmiş. Hemen dolaptan aldığım gibi tüm paketi bitirdim. Bitirme sebebimde çok lezzetli olmasıydı. Çok başarılı valla yine alıcam markayı söylerim
Normalde iPhone alırım, ama ekran yenileme hızı 60 Hz olduğu için hevesim kırılıyor. Benim ekranım en az 90 olmazsa kullandığım telefondan zevk alamam
Şuan benim elimdeki xiaomi 11t Pro modeli 120 Hz ekranı var ve 120w şarj hızıyla 15 dakikada full şarj oluyor.
Hep en sevdiğim özellikler iphonede zayıf kaldığı için pek alasım gelmiyor iphone yi
Aleykümselam mehmet civan , bekliyoruz günleri azar azar harcayıp sezona gireriz Allah'ın izniyle.
sezona haziriz abi ![]()