cuhara hoşgeldiniz
Hoş buldum merhabalar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturcuhara hoşgeldiniz
Hoş buldum merhabalar
Bu arada çok soğuk bir hava var. Yağış çekildiği için hava açtı. Kuvvetli ayaz etkili.
zaten farkettim neyden bahsettigini ondan katilmak istedim sana.
![]()
yorumlarini bende takip ediyorum senin. ellerine saglik umarim bu sezon daha cok okuruz birbirimizi burada.
Teşekkürler daha heyecan verici sinoptikler görmeye başlarız inşallah.
abd aslan payini aldi kutbi girdap zayiflamasindan. izlanda tarafindan inenden bir parca alacagiz gibi gozukuyor ama pek kuvvetli gozukmuyor senaryolarda. fakat soylede bir durum var. asor daha erken toparlarsa ve iskandinav daki yuksek(yalanci iskandinav) olusursa. bu senaryoya gore sistem 48 saat daha erken inecek. buda avrupa uzerinde cok bekleme yapmadan direk soguklarin uzerimize inmesi demek.
genelde bu mekanizma soyle calisiyor iskandinav bolgesi kis kosullarinda daha kuzeyde olmasinin sebebiyle sogudugu icin kendi yuksegini olusturuyor ve bu bahsedilen blokaj bu yuzden uzun vadeli olur. fakat suan gordugumuz iskandinav yuksegi biraz tepeden inme kendi yuksegi degil. atanmis iskandinav yuksegi demek daha mantikli gibiama sistem hizli ve ofkeli bir anda gelip 2 gunluk kisa bir karli anadoluya ben hayir demem. heleki aralik ortasinda.
Çok güzel bir yorum teşekkür ederim. ECMWF haftalık tahminlerinde, Aralık ortasına kadar İskandinav yükseği bekliyor bu bizim için iyi bir şey.
Sonrasında da durum kötü değil her şeye gebe.
Modeller vade ilerledikçe daha oturaklı güncellemeler yapacaktır diye düşünüyorum.
cuhara hoşgeldiniz.
İyi geceler herkese. birkaç gündür şehir dışındaydık bugün gelebildik.
Hoş buldum teşekkürler kolay gelsin.
Sana ve herkese iyi geceler tekrardan aramıza hoş geldin
Hoş buldum abi sağol
İyi geceler dilerim
Son saatler kutup girdabı kendini topladı. Darbe yeme vakti geldi ![]()
Maçtan daha heyecanlı model takibi şu an ![]()
Aralık ikinci yarı 🤔
![]()
![]()
GFS akşam günceline takip ediyorum da parazit AB'ler işi bozmasa çok daha iyi görüntüler göreceğiz.
Kar ve yağmur
Bereket versin
En iyisi olsun bu kış aylarımız diyelim.
Bilgi de alırız ne varsa dök abim.. Şimdiden teşekkürler 👏
Umarım bereketli gelirim. Aralık ayı ikinci yarısı ve son kısmı takibe değer gibi sanki.
Misterno teşekkür ederim. Hoş buldum.