Ne kadar sıcak olduğunu tartışmadım. Ayrıca gayet sıcak ay. Full 20 dereceler olmaz dönem dönem sıcak olur
Hocam salın da yazın tadını çıkaralım:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe kadar sıcak olduğunu tartışmadım. Ayrıca gayet sıcak ay. Full 20 dereceler olmaz dönem dönem sıcak olur
Hocam salın da yazın tadını çıkaralım:)
Bir sıcak aydan kurtulduk. 2 ay sabredersek geceler serinler.
Haziran sıcak ay değildir ki, Temmuz - Ağustosa göre.
Selamlar;
Kötü oynuyoruz. Ruhsus, isteksiz ve çabasız. 0 çeker döneriz
...
Çamur ötesi, mikrop bir hocaları var,tam bir pislik.Oyuncuları da ona yakın,her topa ,her şeye itiraz, çakallık ile ,vakit geçirme ile devam ediyorlar.
Kötü oynuyoruz. Ruhsus, isteksiz ve çabasız. 0 çeker döneriz
Amerika önde..
Atmosferden fazla bir şey bilmiyorken, oraj döneminin istanbul ve çevresinde bereketli olduğunu zannederdim. Ama aslında çoğu yıl bir şeye benzemediğini anladım. Baharda genelde pek kuvvetli olmazken, yazın zaten havanın kuraklaşmasıyla kolay kolay oraj görülmüyor.
Mayıs ayından haziran ortalarına kadar topu topuna 1 buçuk ay şans varken bir şey yakalayamıyoruz genelde
Karasal yerlerde oraj her zamam daha etkili olur.
İyi günlet arkadaşlar.
Bizi de param parça eden İspanya dan puan alan yeşil Burun Adaları..
2024 sayımı varmış baktım ona 500 küsur bin kişilik bir ülke. Bizde 24 yıl sonra Dünya kupasına gidiyoruz,gittik diye sevinen 90 milyonuz.. Şeytan bunun neresinde?
Japonya,Fas, Yeşil Burun Adaları vesaire vesaire.. Bunlara bakınca biz yine bir arpa boyu yol gidememişiz
Mücadele veren takımlar hepsi. Fark bu.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Like attım
Gündem olacak bir hava olayı kalmayınca güneş patlamaları, kuzey ışıkları falan ortaya çıkıyor muhtemelen 🤔
Katılıyorum
Bence her şey olağan devam ediyor..Biz insanoğlu Öküz den süt çıkarmı peşindeyiz cuhara 🙂
Üstat tabiki olağan her şey.. Sıkıntı prim peşinde olan insanlar.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
🇹🇷