- Resmi Gönderi
İyi günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi günler herkese
İyi günler
Veriler ışığında eylül ayının sonbahar gibi geçeceğini düşünen bir hoca var. Öyleyse 1 eylülden itibaren yaz'ı tarihsel olmasa da gerçek anlamda büyük oranda bitirebiliriz
Mesela bunun gibi gfs ucundan değdirmiş
Ağustos ortasına kadar aşırı sıcak olmazsa. Aşırı sıcak ihtimalleri düşecek. Eylül sıcaklık ortalaması daha düşük.
| Şanlıurfa, Birecik, BİRECİK | 43,7 |
haftaya 45 üzeri rahat
Gem ve ecmwf ay'ın 25 inde yağışın ve serinliğin daha da artacağını öngörüyor.
Öyle ki gem bir, ecmwf iki, sıcaklığı düşük tutma konusunda.
Kaldı ki gem halihazırda zaten 20 derece altı sıcaklık öngörüyorken, ecmwf yağış ve sıcaklık konusunda gem'i kısmen destekliyor.
Bu ayda 20-22 derece çok ilginç.
Gem ve ecmwf ay'ın 25 inde yağışın ve serinliğin daha da artacağını öngörüyor.
Öyle ki gem bir, ecmwf iki, sıcaklığı düşük tutma konusunda.
Kaldı ki gem halihazırda zaten 20 derece altı sıcaklık öngörüyorken, ecmwf yağış ve sıcaklık konusunda gem'i kısmen destekliyor.
Bu ayda 20-22 derece çok ilginç.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yağışın ve serinliğin arttığına dair bir durum söyler misin? X hesabında da paylaşmışsın kardeşim. Yanlış kaçmış gibi..
Yağışın ve serinliğin arttığına dair bir durum söyler misin? X hesabında da paylaşmışsın kardeşim. Yanlış kaçmış gibi..
25 i için ecmwf ve gem serinliğin arttığını öngörüyor. Bu senaryolar vasıtasıyla, bende doğal olarak bu verileri takipçilerime sunmak istedim. Verileri paylaştım görmüyor musun?
Ayrıca yazdığımıda iyi oku. Kesinlik belirtmedim. Şimdilik görülen şeyleri söylüyoru.