Bartına gidiyor gibi
Bartın'ı nişan almışçasına ilerliyor 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBartına gidiyor gibi
Bartın'ı nişan almışçasına ilerliyor 😂
Zaten şu sahada devam etmek çok zor oynanması için topun hiç yere inmemesi lazım 😂
Şu kalelere penaltı harici nasıl gol atılır diyordum. Penaltı oldu Malatya'lı oyuncular penaltı noktasını temizliyor Gaziantep'li oyuncular penaltı noktasına kar atıyor 😂 sonuç olarak penaltı da kaçtı. 54.30 da ilk yarı bitti neredeyse +10 oynandı. Bence sahaya çıksalar dahi en fazla 15 20 dakika oynayabilirler kar yoğunluğu devam edecek hali hazırda sahada 5 cm kadar kar var.
Artık kalıcı olmaya geldi gibi. 😂
mustafa28 özellikle Antep maçı ekran karşısında izleyen kar severler açısından zevkli bir maç olacaktır. 😂 Lakin yoğunluğun arttığı saatler olduğu için maç ertelenebilir.
Kütleler yine el sallayarak gidiyor. Zaman zaöam kar zaman zaman yağmur yağıyor sıcaklık sınırda olduğu için yağışta devamlılık şart.
An itibari ile sulu kar atıştırmaya başladı fakat radar beğenmiyorum yağış ile desteklenirse sıcaklık daha da düşer. Asıl yağış akşam sonrası ama şuan sıcaklık düşüşü ne kadar desteklenirse akşam o kadar güzel olur.
Kar'a çevirmiş durumda çok hafif şekilde yağıyor yarım saat 45 dakika içinde kısa süreli kütle geliyor. Kısa süreli de olsa dozu artacaktır.Rakım 90
An itibari ile sulu kar atıştırmaya başladı fakat radar beğenmiyorum yağış ile desteklenirse sıcaklık daha da düşer. Asıl yağış akşam sonrası ama şuan sıcaklık düşüşü ne kadar desteklenirse akşam o kadar güzel olur.
Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu buralardan arkadaşlar yok mu fotograf atsanıza şenlensin ortalık.
1.5 saat önce hafif rüzgar başladı. 1 saat önce yağmur başladı beraberinde rüzgarın şiddeti arttı son 1 saatte 2.3 derece düşüş yaşandı. Güzel ilerliyor şuan için.
Gfs güncellemesi gibi gelse ben tavım önümüzdeki 2 3 gün için soğuk girişi yerinde yağış da çok güzel. Hafta sonu rüzgar kuzeyimizden çok kütle süpürdü aynısı olmaz umarım.
Dudaklarımın kenarlarında yaralar oluşuyor tam iyileşiyor derken yine yara oluyor. Internetten çok araştırdım kansere sebep oluyormuş bu yaralara bir an önce müdahale edilmesi gerekiyormuş doktora gittim vitamin ve krem verdi 1 aydır kullanmama rağmen geçmek bilmiyor. Kansere sebep olduğu söylentileri var doğru mudur bu?
İnternet bilgileri ile strese girmek yerine tekrar doktora gitmelisin. Geçmiş olsun
Öğlen güncellemesi ile daha bir güzel hal aldı sanki konumum. Çarşamba gün boyu yoğun kar beni bekliyor. 😂
Sinop için modellerde 18 19 sistemiydi düne kadar şimdi de 18.5 19 20.5 sistemine çevirmiş. 😂 Her Halukarda çarşamba günü fena kar almayacağız.