Belki de bu Dünya,başka bir gezegenin Cehennemidir.
23 mart 2021
Bunu kendime not olarak aldım Yusuf :olumlu:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBelki de bu Dünya,başka bir gezegenin Cehennemidir.
23 mart 2021
Bunu kendime not olarak aldım Yusuf :olumlu:
reisler gfs haric tüm modeller trabzon 400 ralımlı mekana kar yagışı veriyor sizce bunun doğruluk payı varmı
400 de az rakam değil . O rakimin etkisiyle sıcaklık dereceleri ddüşebilirOlur mu? Olur.
Hayırlı geceler herkese.Dünya meteoroloji gününüz kutlu olsun.
Uzatmayın abiler
Hayırlı akşamlar
Ailesİ.
Sadece hayırlı akşamları alalım..
Hayırlı akşamlar sana ve herkese.Yagmur lazım bizlere . Olmazsa olmazı her yerin gereksinimi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
23.03.2021 Salı günü öğle saatlerinden itibaren Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların 24.03.2021 Çarşamba günü gece saatlerine kadar aralıklarla yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2); Adıyaman, Tunceli’nin kuzeyi, Erzurum’un güneyi, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır’ın kuzeydoğusu ve Hakkari çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklediğinden ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşumu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
23.03.2021 Salı günü öğle saatlerinden itibaren Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların 24.03.2021 Çarşamba günü gece saatlerine kadar aralıklarla yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2); Adıyaman, Tunceli’nin kuzeyi, Erzurum’un güneyi, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır’ın kuzeydoğusu ve Hakkari çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklediğinden ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşumu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
yarın buraya aşırı kuvvetli yağmur vermiş MGM sel v.b olurmu
Uyarı varsa bakarız Emirhan
Malatya'da yok uyarı
yarın buraya aşırı kuvvetli yağmur vermiş MGM sel v.b olurmu
Uyarı varsa bakarız Emirhan
reisler mgm trabzon için yağmur vermeye devam ediyor rakım 400 ama kurtarmıcak gibi
Evet sıcaklıkları yüksek veriyor Trabzon'a.
Buda yağışın yağmur olacağını gösteriyor.
Bakalım anlık sıcaklık düşmesi olursa bir bomba olsun ne diyelim.
Hayırlı günler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecm ne yaptın sen bu arada 27 sine kadarki olan süreçte ecmmi daha güvenilir yoksa gfs mi
Vade kisalinca ecm de denilir ama
Al birini vur ötekine
Hocam kırıkkaleyi de atar mısınız
Bende böyle birşey buldum ama
36 saatlik nöbetten selamlar sabah olsun artık be
Aleykumselam, hayırlı geceler, hayırlı işler
Herkese hayırlı olsun.Basarilar