Sizde hoşgeldiniz forumumuza. Bu iki forum sitesinin hikayesi diğerleri gibi değil. Başından beri saygı ve dostluk var. Meteotr için havaların sesinin yeri başkadır tekrar hoşbulduk. #ERENKISMET Bekleyen sevgili dostlar ?️
:alkıs: :alkıs:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSizde hoşgeldiniz forumumuza. Bu iki forum sitesinin hikayesi diğerleri gibi değil. Başından beri saygı ve dostluk var. Meteotr için havaların sesinin yeri başkadır tekrar hoşbulduk. #ERENKISMET Bekleyen sevgili dostlar ?️
ben yağmasın diyorum ben muhalifim
Nick "ben kar severim"diye ses verir..Totem mi edersin abim ?
Teşekkürler hoşbulduk
Hoşgeldiniz
Selamlar komşu! :elkaldıranadam:
Aleykümselam, hoşgeldiniz
Acemi üye nasıl olunuyor acaba rica etsem biri anlatabilir mi?
Gruba ilk katıldığımda gayet rahattım iyiydi şuanda git gide herşeyi kısıtlıyorlar 1 tane yorumlama konusu vardı karışık oluyor diye 2. Konuyu açtılar gerçekten takdir ettim iyi bı hareketti uzmanlar orda yorumluyor şimdi de diğer grubu bilmem hangi üye altına kapalı zaten orda yorumluyor uzmanlar çok gereksiz bir hareket!!!!!! Zaten 2 grup var insanalar hangi yorumu dikkate alacağını biliyordur. Ki uzman grubu da olmasına rağmen yine de kapatılıyor anlamıyorum gerçekten anlamıyorum...!!!
Dikkate alacağız model konusunda yazdıklarınızı.
Paylaşım ve beğeniler ile rütbe yükseliyor.
Gerekirse yine üyelikler yönetim tarafından yükseltiliyor.
Bakarız çaresine sıkıntı yok.
Hayırlı günler forum bu ara yks çok çalışıyorum biraz buraları boşladım gelecekte ne var şimdi
Hayırlı günler.Guzel emareler var ama zaman da var.
Bekleyeceğiz SnowyKerem
Sen ve tüm HS ailesinin beklentileri, iş, aş,okul, aile, sağlık tüm dilekleri denk düşsün İnşallah.
Tez vakitte şifa İnşaallah.
Aleykümselam,
selam verenlere.
Selamünaleyküm hayırlı günler herkese.
Sinan bey çok teşekkürler bu onur birçok hediyeden daha değerli benim için zira birçok yöneticilik yaptım amatör forumlarda felan ama bu hediyenin benim için ayrı bir yeri olacak
Aramızda olmanız, tahmin veya öngörülerinizi bizlerle paylaşmanız, büyük küçük herkesin yazdıklarına, eleştiri de dahil "olabilir"diyerek yaklaşmanız bizler için önemli ders niteliğinde.
iyi ki varsınız
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam hayırlı sabahlar abi
Aleykümselam, hayırlı sabahlar
Eline emeğine sağlık Angora
Yorum ve takip için herkese teşekkürler
Fevzi Burak Red Fox Hoşgeldiniz.
Sizleri aramızda görmek mutlu etti bizleri.
Başarılar
Selamun aleyküm hayırlı geceler.
Aleykümselam, hayırlı geceler abim sana ve herkese
cografyaciburak Hoşgeldiniz .Sizi de aramızda görmek bizleri mutlu etti.
Başarılar hocam