Whisper tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

yeni üyeler arasında f1 seven birini görmek hoşuma gitti bu işte tuzumuz olduysa ne mutlu bana

bu hafta finallerim sona erecek haftaya sıralama işine vs de el atacağım

Sauber bir üyelik aldı bir daha da online olmadı..

Profilinde Kimi Raikonen benimde dikkatimi çekmişti üyelik aldığında.Buz adam derlerdi ona,belli hareketler dışında asla farklı bir tepkisi,sevinci veya bir gülümsemesi olmazdı Raikonen'nin

Sen yaz ben takip ediyorum 🙂

eskiden daha da fazla bakar takip ederdik canlı ve herkese açık yayınlandığı zamanlarda

Denizlerimizde (Orta Karadeniz (Kastamonu-Sinop) ile Doğu Karadeniz’in Doğusu (Trabzon-Rize)) Fırtına Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Fırtına

Beklendiği Yer

Orta Karadeniz’de (Kastamonu-Sinop) rüzgarın; yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Doğu Karadeniz’in doğusunda (Trabzon-Rize) rüzgarın; yarın (Salı) akşam saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

20.05.2025 11.00-20.05.2025 22.00

Sahutt bir kaç eski yazı vardı onları bulamadım,yazmakla da olmaz tabi ki

Lakin yeni sayılır bir yazı var bunu atayım

Şemaya bak bakalım sonrada yazıyı oku

40 Yıllık Kavga | Fenerbahçe Tarihi Çalışma Organizasyonu
    Halit Deringör 1992 senesinde yazdığı yazıda Fenerbahçe'nin o zamanlar 40 yıllık kavga konusunu işlemiş: Gruplar ve Bölünme. Şimdi 70 oldu!
    fenerbahcetarihi.org

Bilmiyorum eskiden de böyle miydi? Büyüklerimiz daha iyi bilir. Whisper

FB nin çok çalkantılı zamanları vardı eskiden.

Guruplar ve bölünmüşlük ile epeyce sıkıntılı zamanlara neden oluyordu

Ne zaman Aziz Yıldırım geldi hepsini bitirdi.

Şimdi de Ali Koç bir bahane arıyor gibi ayrılmak için

Yani 10 bin imza toplanirsa kongre için bırakırım diyor..

Zaten bıraktım yokum demişti Koç,Aziz Yıldırım adayım deyince yine bu işe soyundu.

Neyse fazla yazmaya bile gerek yok