Her yere =O=O:!:
Hangi verileri kullanalım
Manhstein tarafından yazılan gönderiler
-
-
YağaR ben yağışların kıyı batıdaki kuzey ilçelerde kar kıyı batıdaki Güney ilçelerde kky ve yağmur şeklinde görülmesini bekliyorum
-
Peki ya Edremit
Balıkesir Edremit ede yağar mı ?( -
Zaten ne Zaman buraya kar yağsa tipi gibi yağıyo Gündoğan esiyo iliğimizi kemiğimizi kurutuyor
Peki ya Can üstadım bu sistem batı kıyı ilçelerinde etkiler mi ?(
-
Edremit e ne Zaman gelir Winter
93 harbi insanların hataları olabilir bi bakmışsın bundan sonraki tahminlerin hepsi doğru çıkacak yanlış tahmin yapıyorsunuz diyip oturmak olmaz o Zaman sende kendi tahminini yap ben yapıyorum ocak ın 2. Yarısından sonra karzilla geliyor diyorum ve kararımdan oldukça eminim
:D:D:D İyi yıllar -
Herkese tekrardan ve tekrardan Mutlu yıllar 52 dk var bu arada
-
Mini buzul
Bazı bilim adamları ve ünlü Türk meteorolog Bünyamin Sürmeli nin açıklamaları ile mini buzul çağı teorisi ortaya atıldı mini buzul çağı en son 1500 lü yıllarda Osmanlı ve Avrupa'nın en sıcak yerlerinde bile 1-1,5 metre kar kalınlığı görülmüştür İstanbul boğazının donduğunu yönelik iddialar söz konusudur mini buzul çağı 1500 ve 1530 yılları arasında Avrupa ve Osmanlı'yı etkisi altına aldığı iddialar vardır -
Nerden öğrendin
-
Üstatlar kendi tahminimi yapıyorum tarihte veriyorum
10-20 ocak a dikkat İstanbul için -15 değerlikli sistemler gelebilir bunlar özellikle Doğu Trakya ve Marmara'yı anında soğutabilir Bu sistem bence Ada'na ya bile hafif kar bırakabilir bu sistem KARZİLLA yapabilir -
Keşke keşke bende yaşasam sen 10 -15 ten sonra bi şey gelmez mi diyosun yanılıyorsun admin bence bu kış EFSANE olacak şimdilik böyle
-
ben Edremit'te yaşıyorum burada olması imkansız
-
şubatı ne çabuk atladın en kuvvetli soğukların olduğu zaman
-
Peki ya şubat
-
ağllıyacam bak ;(
-
;(;(;(
Tövbe de admin tövbe de