hocam tahmininiz tutmadı gibi. Neyse sağlık olsun.
Tahminkolik tarafından yazılan gönderiler
-
-
Her sene aynı terane, Aralık son haftası sistem söylentileri hep olur. 15-20 ocak 15-17 şubat artık bunlar ezberi sistem tarihleri...
-
mgm nin mevsimlik tahmininde ocak ayı normaller üstü demiş alıştık zaten

-
Hocam sıkıştırmak gibi olmasın ama kasımın 3. Haftasına girmek üzereyiz. Siz kasımın 2. Haftasi tahmini yayınlayacağım demiştiniz. Herhangi bir erteleme durumu var mı? Bilgilendirir misiniz?
-
Verilerin hiçbiri modellere yansımıyor maalesef. Gidişat iyi değil. Kasım ayı verileride iyi değil.
Hocam kasımın gidişatı mı iyi değil? Yoksa kasimdan kışa bakış mı iyi değil? Daha net söyler misiniz. Verilerin modeller ile biraz ters düşmesine bende katılıyorum.
-
Konunuz hayırlı olsun mesut abi 👍
-
Konumumda tipi var şuan sanirim sistem efsane yolunda herhalde yerlerde 3-4 cm arasi var sabaha 10 olur boylr devam ederse
Bende samsundayim, sen neresindesin tam olarak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Müthiş
Neresi tam olarak.
-
Samsun merkezi her defasinda modellee gömüyor

-
sabah 6 ya kadar yagmurlu gösteriyor dogru mu sizce?
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kar marmaraya göre birazdaha gec girer ama sahlam kar olacak gibi.
-
kastamonu kıyısı ne zaman kar alır
Yarın başlar kar hocam .
-
Samsun merkez adina 5 cm kar örtüsü olabilir. Bunada şükür diyebilirim.
-
Bu geceki gfs gucellemesi herhalde bizim moteratör zonguldakliyi mutlu etmistir

-
Negatif ao cular bu sene kaçışınız yok, bu sene abd de normal bir kış olacak. Nirmali zaten güçlü soguklar. -16-20 gibi onlarin normali artik. Daha fazlasi ni cok yasadilar ama kuzey abd daha fazla etkileyecek, dogu abd de bu sene noemal bir kış, . Bize etkisi bu kış ozellikler marmara dogusu karadeniz ic anadolunun kuzey ve dogusu guneydogu ve dogu anadolu kar açısında şansli olabilir diyebilirim , diger bolgelere göre . Şuan ki öngürü bu, degisebilir de. 2012 zor ama niye olmasin, lakin 2017 ve 2015 arasi olur kanımca.
-
Mevsimlik modeller nihayetinde yavaş yavaş dediğime gelmeye başladılar; atlantikte düşük basınç, avrupa da yüksek basınç , doğu avrupa ve guneydoğu avrupada ve de kafkas-hazar havzasinda da düşük basınç anomalisini vermrye baslamislar. Yüksek basinça sırt deriz, alcak basincli olan alanlara da oluk deriz. Ne demiştik? Pozitif endeks sezonu. Ama aşırısı geçmiş olsun olur. Emre kardesimiz zaten daha onceden bu tahminde bulunmuştu, onu ayriyetten kutlarim. Ben de eylülün başında ayrintisina kadar inceledigimde daha çok pozitif nao etkili olacagi belirginlesiyor..
Bu sene ao negatif olacak , yok sibirya bu sene uyanacak gümbür gümbür kış geliyor diyenler ise belki 1 tane baba sistem olabilir. Bana göre dogu kesimlere göre bati kesimler iyi kış gecirme ihtimalini düşük görüyorum. Ne de olsa bu tahmin, hersey Allah tan hayırlı günler.