Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Bu akşamdan itibaren ege ve akdenizde yağış başlıyor yarın ve ondan sonra ki günlerde doğuluyor hemen hemen ülkenin her yerinde yağış olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Stratosferde 1 ay boyunca kayda değer bir ısınma yok gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Instagram hesabimizi takip edelim geçen eski hesabı takip ettiğimi farkettim
-
Bilmeyenler varsa orjinali burda.

Kayma denince aklıma gelen ilk şarkı
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Kaç modelsin?

2005 ama dizelim hemen ısınamıyorum
-
Saadet e bn sormuştum modellik falan yapiyonmu diye imza bile istemiştim☺️
Ben yapıyorum
-
Olabilmen muhtemel sağlık alanı çok gelişti 😂😂
Bir ünlü olmak istesem megan fox olurdum hava -10 olsun onun yanında 40 derece gibi

-
Sitemizde Saadet isimli kişi, ünlü birisi olup, Asıl ismi; Saadet Işıl Aksoy'dur. İfşa edeyim artık.

Bende angelina jolie
-
Sinan abi bende ham ham ham verilere bakayım şimdi misafirlikten geldik pc basına
-
Eren beni ara ben gelirim sen yeter ki gezelim de.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kadın olmak zor bu saatte çıkmak zor 😅
bende korkuyorum bu saatte çıkmaktan kötü erkek kadar kadında var 😳
-
Çok güzel yağmaya başladı
Dışarı çıkana kadar yağış erir