Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
ANKETLER
hala eksik beğeniler
-
Hayırlı sabahlar, laranjit diye bir şey olmuşum ses kutum iltihaplanmış. Resmen konuşamıyorum 😅
Evdekilere bazen yazarak anlatmak zorunda kalıyorum derdimi 🙃
Faranjit olabilir mi boğaz kaşınması gibi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Beğeni atanların yarısı site yetkilisi diğer üyeler atmadığı sürece yapmayacağım anketi
-
Oyun ne peki. Bjr ara oyun oynamaya karar verirsem oynayayim👨🏼💻
Ücretli oyun sahut forza horizon 5 birde orta halli bilgisayar lazım
-
Oyunun grafikleri ne güzel la
2021 yapımı
-
Benim köye çıkarken ki yolun aynısı 😬
Kurucaşile tarafları bura
-
wriscuttern büte kaldığımı öğrendiğim günün akşamı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Korkma zamanlama aynı
Sadece tam model çıktısını atmadım konuya
İnşallah yanılma yok

sistem dediğin budur
-
Handikap
Bu şubat akıllara kazınır bir şekilde gelebilir ,gelecek demek isterdim ama yanılmayayım sonra

-
Polar vortex güçlenmeye başladığı an tekrar zayıflıyor zonal rüzgarlar güçleniyor ao ve nao pozitiften nötr yol alıyor ee mjo 6-7 yapıyor 6 fena degilde 7-8 yaparsa avrupaya
uyandırıyor ama haftalık tahminde iskandinav yükseği ile türkiye soğuk tarafta kalıyor gefse göre şubat başına kadar iskandinav yükseği yok ecmwf e göre de yok ama modellerde sistem veriyor.Nasıl bir kış geçiriyoruz ama
-

Soğukların bir parçası şu an amerikada 300.saatlerde ise doğu avrupada

-