Kanada Kayseri karşılaştırması okuyacağımı hiç düşünmezdim
İşte şimdi bizim alaka seviyesi fotosu gelirdi 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKanada Kayseri karşılaştırması okuyacağımı hiç düşünmezdim
İşte şimdi bizim alaka seviyesi fotosu gelirdi 😂
Hocam 1 günlüğüne Kayseri tarafina gitsem erciyese olmaz mi? Kanada biraz uzak sanki
Kanadaya yerleş yani o manada kayseriyi boşver ne işin var
Bizim uyum seviyesi
Ulan Batıya yarayan ne güzel senaryolar çıkıyor. İmreniyorum valla bir günlüğüne kar görmeye Kayak merkezine mi gitsem😬😬😬
Kanadaya git bence 365 gün kar
Orta vadeli modeller farklı telden çalıyor kısa vadeliler farklı telden sanırım uzun zamandır bu kadar ayrı düşünceler olmamıştı hele ki gfs ile ecmwf benzerliği beni aşırı korkuttu son güncellemede.
salı-çarşamba marmara ve egede rüzgar kuvvetli esiyor dikkat edelim
İtalyanlar yine hayallere dalmış 😃The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hangi yıl acaba ![]()
Sohbetini yapmanin bir maruzati yok abi. Devlet bile açıklama yaptı . Direkt ismi karaladım zaten 🫡
Sıradan bir twitch yayıncısı canım pc dizmiş adam oyun oynuyor ![]()
arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah
Hoşgeldiniz
hahahah😂😂😂 Tamam tamam ben izleyiciyim o zaman
Sen paylaş ben yorumcuyum Zonguldakli67 abi teknik direktör ![]()
Neden olmasın 😂
+24 afrika atağının atacağı bakış
Whisper dayı sen venom izledin mi yav vay be
Merttty örtü önemsenmeyecek düzeyde sanırım 15-20 cm aşağısı kurtarmayacağından çokta takılmayın bence görsel keyif yaşayın