Aralık boyunca öngörülen basınç dizilimi özet olarak batı avrupa ılık ve yağışsız orta ve doğu avrupa ağırlıklı salınımlar.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
5 farklı Mjo verisi aralık ilk günler için
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Umarım abi inşallah ya öyle. Bir kış olsun ki diyagramlar hep aşağı yönlü
Etik değil boyle söylemen ya sen ölürsen soğuktan ?
-
Ben diyorum bu sene öyle bir kış olacakki donarak ölcek insanlar olacak:)
turkiye 2023 adlı film
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam bi soru daha gökyüzü bulut kar yağmur doğa fotoğrafı paylaşabiliyormuyuz? Sayfası varmı burada göremedim ☺️😊
Yeşil ve Doğa adlı konu başlığımız var ve sitede galeri bulunuyor eğer telefonda iseniz sağ üstte 3 çizgi var oraya tıklayarak galeriye giriş yapabilirsiniz bilgisayardaysanız sol da ki menüden giriş yapabilirsiniz orada video fotoğraf vs şeyler paylaşılıyor.
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum burada yarışma felan varmı ? Puan durumu var açıklayan olursa sevinirim ☺️
Puan kazanırsanız rütbeniz atlar
Acemi Üye: 3.000 HS Puan
Usta Üye: 15.000 HS Puan
Emektar Üye: 45.000 HS Puan
Özel Üye: 500.000 HS Puan
-
Merhaba 43 yaşındayım ev hanımıyım ve kar tutkunuyum ❄️☺️
Hoşgeldiniz bütün üyelerimizin burada bulunma sebebi kar tutkunu olması güzel bir sezon bizi bekliyor

-
2022-2023 Kış Tahmini
Revize buyurun bakın

-
Sen soyledigin mantiga gore Hindistan diye bir ulke yeryuzunde olmamasi lazim.Elestirenler; sinirlardan geçişte esnek davranilmasini eleştiriyor.Ama bence bu saldiri farkli.
Kim tarafından yaptırıldığını zaten biliyoruzda işte menfaat gereği devam 🙂
-
Günaydın taksimdeki bombalı saldırıyı lanetliyorum
Şimdi bazı akıllı vatandaşlar yıl olmus 2022 hala bombali saldırı nasıl yapabiliyorlar diyor burada hem emniyet teşkilatını hemde devlete bir laf sokma çabasında olanda var eeee Taksim'e günde kaç milyon kişi giriyor hepsini tek tek arayacaklar mi x ray e mi sokacaklar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Döner döner karadenizi ihya eder Tıpkı: 30 Ocak 2017 Gibi Kafkas topu inşAllah hadi bakalım aralık hareketli geçecek arkadaşlar Kasım 24 den sonra ilk ciddi soğuk atağı ülkemizi ziyaret edebilir Kutup rüzgarları zayıflıyor güney enlemlere soğuk akışı olacaktır Bu sene sibirya TermiK Yüksek Basıncınıda Aktif bekliyorum.
Zonal rüzgarlar güçlüde olsa sistem indiğini geçmiş kışta farkettim.
-
12 Kasim 18.57'de deprem ani cok-kapan-tutun ulke tatbikati yapiyoruz.Deprem aninda yapilmasi gerekenler icin: https://bit.ly/deprem-ani B001
herkesin telefonuna geldi sanırım
-
Gs o kadar kaçırdıki bu akşam en az 5 tane atardı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.