Neredeyse 1 aydır yağış almayan akdeniz 14 ünden itbaren hareketleniyor
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hasan61 ek olarak Eylül başında devasa erime oldu kaynağı belirtelim
Kadir emre -
Eren bu nedir
2004
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sen mi yapıcan onun yerine
Ben zaten yaptım sinan abi tahmin yapmayacak bu sene yani onu söylüyorum
-
Bu sene Sinan abinin adına ben konuşayım tahmin yapmıyor bu sene 🙂
-
Kuzey boru hattinda 4 sızıntı Avrupa'da kış sert bu sene 😳
-
Bu sene aktiflikte rekor gelecek 🔥
-
Ekim sonu gelmeden detaylı kış tahmini pek yaplmaz. Sinan hocamda büyük ihtimal kış tahminini ekim sonu gibi yayınlar.
İstese gelecek kışın tahminini yapar 😂
-
Kış kötü felan geçmeyecek bu arada sıcak atak gayet normal anormal değil yani mn 4-6 üstü olur en fazla.
-
Böyle dalgalanmalar normal ekimin 2.haftası hava serinleyebilir.
-
Yarın karadeniz geneli yağışlı doğu karadenizde akşam veya gece saatlerinde başlayabilir.
-
Bu hafta etkilemesi beklenen soğuk atak doğu karadeniz yaylaları ve doğu anadoluda kar yağışı olarak gözlemlenebilir onun haricinde bütün kuzey kıyılar kuvvetli sağanak yağış alabilir sezonun en etkili soğuk atağı giriş yapmış bulunmakta.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mehmet civan abi sen reballing yapıyormusun ekran kartlarına.