Hocam bi soru daha gökyüzü bulut kar yağmur doğa fotoğrafı paylaşabiliyormuyuz? Sayfası varmı burada göremedim ☺️😊
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam bi soru daha gökyüzü bulut kar yağmur doğa fotoğrafı paylaşabiliyormuyuz? Sayfası varmı burada göremedim ☺️😊
Yeşil ve Doğa adlı konu başlığımız var ve sitede galeri bulunuyor eğer telefonda iseniz sağ üstte 3 çizgi var oraya tıklayarak galeriye giriş yapabilirsiniz bilgisayardaysanız sol da ki menüden giriş yapabilirsiniz orada video fotoğraf vs şeyler paylaşılıyor.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yeşil ve Doğa adlı konu başlığımız var ve sitede galeri bulunuyor eğer telefonda iseniz sağ üstte 3 çizgi var oraya tıklayarak galeriye giriş yapabilirsiniz bilgisayardaysanız sol da ki menüden giriş yapabilirsiniz orada video fotoğraf vs şeyler paylaşılıyor.
Çok teşekkür ederim ☺️
-
- Resmi Gönderi
BeylerBeyi142 hoşgeldiniz
-
Bluesky BeylerBeyi142 hoşgeldiniz aramıza
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Lodos anlık sultanbeyliği💨
-
Arkadaşlar aktif üye az sanırım burada 😃
-
Arkadaşlar aktif üye az sanırım burada 😃
Burası sakin, herkes pusuda kar bekliyoruz yağmur bekliyoruz 😅
-
Burası sakin, herkes pusuda kar bekliyoruz yağmur bekliyoruz 😅
Anladım hocam ☺️
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese.
Belki yazdım ama yazalım, atalım.
Sonbahar renk sanatıdır,bunlar da benim bahçeden bir görüntü.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buda benden 😌
-
- Resmi Gönderi
Kim diyor acaba , yaşayıp göreceğiz kuru mu ıslak mı diye .
Ben diyorum bu sene öyle bir kış olacakki donarak ölcek insanlar olacak:)
-
- Resmi Gönderi
turkiye 2023 adlı film
-
Umarım abi inşallah ya öyle. Bir kış olsun ki diyagramlar hep aşağı yönlü
-