Reis bu yazdığın sanırım kıyı kesimler için yanlış anlamadıysam. Peki Bolu'nun durumu ne olur acaba? Yoğun kar yağışları olur mu yoksa bi kaç cm ile mi yetiniriz
Bölge sorumluları cevaplarsa daha iyi olur ama kuzey kesimleri daha şanslı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturReis bu yazdığın sanırım kıyı kesimler için yanlış anlamadıysam. Peki Bolu'nun durumu ne olur acaba? Yoğun kar yağışları olur mu yoksa bi kaç cm ile mi yetiniriz
Bölge sorumluları cevaplarsa daha iyi olur ama kuzey kesimleri daha şanslı
Batı Karadeniz rekora gidebilir yeniden
Cm vermemişler istanbula
Çözünürlük hatası olabilir bilmiyorum
Eren buna saygı duyuyorum en son çareniz banlamak fakat. Şuraya cin ali fotoğrafı atsam yorumumu siliyorsunuz onu demeye çalışıyorum.
Senin birine özelden yürüme mesajlarını buraya atman normal birşey değil sanki 🤔
Bizde en son çare banlamaktir başka forumlarla kıyaslamayın burayı burada yeterince tolerans var birkaç üyemizden hatırlayın.
Normal şartlarda güçlenerek gelir neden güç kaybetti anlamak güç Bartında hafif atıştırıyor şuan bu arada
500 hpa zayıfladı ve denizler soguyor
Hayırlı olsun gündüz yagmasida güzel oldu en azından uyurken yağmadı
Şubat 2021den sonra gördüğüm en yoğun kar yağışı arabalar sağa çekti dinmesini bekliyorlar suan
Bakırköy'de tık yok!! Göz, göz dediniz, kem gozlere geldik..
Daha başlamadı ne bu acele
Yorumsuz
Sanki Ukrayna'yı tokatlayip geçer 😛
27 temmuzu kışın yaşamak dileğiyle :D
Herhalde deniz suyu bi 20 derece olmalı soğuklarda karasal olursa önce siklon sonra dek 😎
27 temmuz 2017 de İstanbul'da 2 metre sıcaklığı ile üst seviye arasında 90-95 derece fark vardı bulut kalınlığı 10 km idi bizim meşhur dekler genelde 6-8 km oluyor.
Donarak öleceğimiz için hiçbirşey hissetmeyiz :D o anıda görelim yani
Donarak öleceğini düşünüyorsan the day after tomorrow izle 5km yukarıda -100 derecenin yeryüzüne yansıması 😄
27 temmuz 2017 nin kar versiyonu olsaydı mart 1987 sistemini geçer miydi? Ortada nasıl bir görüntü vahşet oluşturdu
Ondan daha iyi yağışlar oldu