o zaman benim attığıma göre Nisan'da soğuk akışı olabilir gibi gözüküyor Rusya'dan yanlışsam düzeltin hocam
Şimdi yüksek basınçta geceleri iç bölgeleri çok düşürür yagisada bakmak lazım basıncada basmak lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturo zaman benim attığıma göre Nisan'da soğuk akışı olabilir gibi gözüküyor Rusya'dan yanlışsam düzeltin hocam
Şimdi yüksek basınçta geceleri iç bölgeleri çok düşürür yagisada bakmak lazım basıncada basmak lazım
Aylık tahminlerde cfs ve cansips önemli
vortex yağışları ne zaman başliycak acaba bilgisi olan varmı yola gidicem de kastamonu ineboludayım
Şu an başlamış olması lazım gece kar kuvvetlenecek
Efsane nasıl oluyor ki ?
Senin yöntem
Bu tahminleri semih bey,orçun bey yapsa herkes şak şak bize gelince yazdıklarımız lay lay lom oluyor ben Ariftarif'in öğrencisiyim oramdan buramdan salamam.
Kimin öğrencisi olduğunuzun bir önemi yok ben yorumlayabildiğiniz veriye ve bilgiye bakarım kısaca bilimsel yaklaşıyorum.
Seneye halic donacak (gizli bilgi) alın buyurun buda bir tahmin olsun 😅
Sinan abi sen tahmin yayınlama cidden söylüyorum millet dalga geçebilir senin efsane olduğunu biz bilelim yeter 😅
Kasım ve Aralık ayında yaptığım 9 sistemin 8 geldi 30 kasım sistemini hiç bir yerde tahmini yapılmamışken ben tahminini yaptım, hemde 27 gün evvelden ama insanlar teşvik edeceğine alaycı ifadeler kullanınca bendede iştah kalmadı
Ben bu sistemlerin geleceğini 11 şubattan beri biliyordum ama yayınlamadımm.
Siz şimdi diyorsunuz ki yani 1 ay öncesinden Türkiye'nin enlem boylamı ve çevresine girebilecek soğuk ve yağışları tahmin edebileceğiniz bir teknoloji var
Bugün ara ara devam eder Kocaeli'de yağışlar ancak bugün son.
Ocak ve Şubat'ta tahmin yapanlar piyasada yok sanırım iç güdüleri Mart'ta işe yaramıyor 😅
Adam ne kadar beyefendi ve güzel sesli birisi yıllar eskitememiş.
cemaydin37 şu an ki hafif yağış ilerleyen saatlerde güçlenecek
o alarm sesi... tüylerim diken diken oldu tadım tuzum kaçtı yeminlen
Yemin ediyorum benim telefonun alarm sesini duyunca aynısı oluyor sinirim ve moralim bozuluyor
İnternette baktım biraz böyle yazmışlar genelde
İp ban akıllıca değil bence modeme reset at direk farklı ip oluşuyor veya PC ne format atınca