Ülkemiz yarın öğleden sonra uzun süreçli bir soğuk hava dalgasına maruz kalacak rakımı yüksek bölgeler çok yoğun kar yağışı rakımı düşük iller de ise kuvvetli yağmur görülecek bu patern yaklaşık 7-10 gün sürecek bütün iller etkilenecek.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ülkemiz yarın öğleden sonra uzun süreçli bir soğuk hava dalgasına maruz kalacak rakımı yüksek bölgeler çok yoğun kar yağışı rakımı düşük iller de ise kuvvetli yağmur görülecek bu patern yaklaşık 7-10 gün sürecek bütün iller etkilenecek.
-
-
-
-
Ülkemiz yarın öğleden sonra uzun süreçli bir soğuk hava dalgasına maruz kalacak rakımı yüksek bölgeler çok yoğun kar yağışı rakımı düşük iller de ise kuvvetli yağmur görülecek bu patern yaklaşık 7-10 gün sürecek
-
Putin'in termobarik füzeleri devreye sokacağı düşünülüyor
-
Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk Karadeniz de abd nin
Gezsin dursun biraz bakalim
-
Balistik füze görseli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fransa Ukrayna'ya yardım etmeye başlamış.
-
Nereye atılacak nükleer füzeler? Rusyayamı? Peki orada ölecek kişiler insan değil mi? Nükleer füzeler çok tehlikeli silahlar ve hiç bir ülke kullanmamalı, hiç bir ülkeye kullanılmamalı
Yazdıklarımı dikkatli okursan ne amaçla kullanılması gerektiğini söyledim Ercan abi .
-
Bidon bey, deli denilen Trump un pabucu bile olamaz..Fasa fiso işler ve açıklamaları ile tam bir ihtiyar bunak benim gibi..
Boş bomboş bidon..
Trump şimdi çoktan atmıştı bir kaç atom bombası 😂
-
Türkiye'nin vardır kendi ürettiği ancak gizli tutuldugunu düşünüyorum
-
Oda bir başka şey abim..
Nükleer silah kullanmak demek şöyle diyelim kısaca " elde fitili ateşlenmiş çok kısa fitili olan bir dinamittir,birde atılacak mesafe iyi ayarlanmalı o kısa fitille.
Elde de patlayabilir,yanında yakınında patlayabilir"
Kullanmak kolay değil,karar almak kolay değil
Haklisin dayı şimdi çoğu kişi karşı çıkabilir "neden kullanılsın bu kadar büyük bir silah ne gerek var ? " Gibisinden ancak sivil ölümler yerine Rus ordusuna karşı kullanılmalı veya tehdit edilmeli.
-
Girsin mi istiyorsun gerçekten?
Girmeli , neden girmemeli ? sivil ölüm çoktan başladı Rusya geri çekilmiyor aksine daha da hızlanıp öldürmeye devam ediyor en azından ilerlemesini durdurmak için harekete geçilmeli.
Sihalarda görünmüyor piyasada