Eminim bu modelin varlığından haberi olmayan vardır 🙂
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gem modelinin senaryolarında sistem gören varsa atabilir

-
Genelde doğulayıp giden senaryolar var
-
Peki ozaman bu gfs niye bukadar farklı görüntüler sunuyor onda senorya daha yani günde fazla guncellendigindenmi oluyor
Günde 4 defa güncellenen bir model gfs bu yüzden değişken çıktı sunması normal herkes şaşırıyor her seferinde

sabah akşam güncellemeleri bir tık daha önemli
-
Hocalarım gfs yani gefs 30 senaryo var bu ecfm de yani Ens kaç senaryo var
50
-
-
Hasan61 şu an 10 hpa 210 kelvin civarı ilerleyen günlerde bu kelvin değeri yükseliyor ve sıcaklıkta artıyor stratosferde.
-
Yeni sistem kovalama tarihimiz mart ortası stratosfer ısınması sonucu vortex dağılacak ve bize ne düşecek bakalım nisanada sarkabilir
şubat son hafta kısmen bölgesel rüzgar düşüşü sonucunda en azından güçlü olan polar vortex bir nebze yavaşlayabilir 20m/s kadar etkilerini ilerleyen süreçte göreceğiz ve Odesay a özel mjo yorumlaması yapacak olursak 6 farklı mjo grafiğinin ortalamasını şöyle özetledim 18-20 si itibariyle 5.faz iskandinavda yüksek basınç daha az aktif izlanda diye tabir edebileceğimiz bir tabir
-
Abi bu mjonun faz5 de olması yağışında küvetli olmasını sağlar mı pek bilgim yok. Mjo konusunda
O deniz suyuna bağlı zaten azor yükseldiğinde otomatik soğuklar inince denizler tepkisiz kalmaz genellikle ve siklon oluşur
-
Geçmiş olsun.. bazıları sıkıntılı olur.. İnşaallah öyle değildir de, geçer kısa zamanda Eren..
Yarın anlarız onu abi ne kadar kötü ne kadar iyi.
-
Isınma germe egzersizleri, ısı tedavisi eğer ileri derecede ise fizyoterapist destek almalısın.
Klasik spor sakatlanması
-
Omuz ağrısı nasıl geçer önerisi olan var mı
-
Sessiz sakin takip ediyorum çoktan isyan edenler başlamış her zaman ki gibi ve çok bilmişlerde hazırda bekliyorlar sanırım

-
Mart güzel görünüyor "şimdilik"
-
Bilgisayardan giriş yapamıyorum telefondan giriyorda