SnowBall13 tebrik ederim ödüllü anketi sen kazandın 40 cm i devirecek bu yağış kesin olarak , sabaha kadar devam şu an 20-25 cm
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu sistemden sonra daha sistem takibi yapmamayı düşünüyorum.

-
Merak ettim sıcaklığı, mgm'den ve birkaç radardan daha baktım. Şu an -1 gösteriyor.
Klasik mgm diyebilirim
750 rakımda 850 de -10 varken sıcaklığın -3,-4 civarı olması lazım -
1500 hpa'da -10 varken hava nasıl 0 derece ? Rakım 750
Nereden bakıyorsun
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Selamün aleyküm. Kırıkkale'den herkese selamlar 🖐️ bi 40 cm var buralarda 😎❄️🥶
İlk fotoğrafta 1 metre sandım aleyküm selam
-
Sağol ama sinirden dedim oraya bile kar var
Olabilir bunlar birazda şans işi bak yarın İstanbulun batisina garanti 20 cm kar var
-
iyi geceler antalyaya tasiniyom ben baybay
Hayırlı olsun Salih kardeşim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bu gece istanbulu vuracak siklonun sınırı istanbulla mi sınırlı yoksa kocaeliyi de kapsıyomu
Kapsıyor o bu gece değil yarın
-
yerler çok kaygan kaza yaptık maraşta
Geçmiş olsun
-
Her sene aynı terane metrelere oynanacaği biliniyor ve bir önlem yok.
-
Vay hayırlı olsun hataya kar gelmiş.
-
cografyaciburak Sarıyer Maslak hattı na ne dersin abi 😎