- Resmi Gönderi
kendine tahminciyim diyen birisi çıkıyor ne bir veri ne bir modelden anlıyor bu işin ustalarının yorumlarından ezbere konuşup takipçi kasıp böyle haber sitelerine konu oluyor üzücü.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkendine tahminciyim diyen birisi çıkıyor ne bir veri ne bir modelden anlıyor bu işin ustalarının yorumlarından ezbere konuşup takipçi kasıp böyle haber sitelerine konu oluyor üzücü.
Hayat gerçekçi değil sanki farklı alemdeyim
Şu an camiadaki çoğu kişi Sinan abinin verdiği tarihi duyuruyor işte bu kadar basit takipçi kasmak .
Hayat gerçekçi değil sanki farklı alemdeyim
Birkaç arkadaş var bizim forumumuzdan onlarında farkındayım bakalım seneye Sinan abi aylar öncesinden tarih vermezse paylasim olacak mı.
Birkaç arkadaş var bizim forumumuzdan onlarında farkındayım bakalım seneye Sinan abi aylar öncesinden tarih vermezse paylasim olacak mı.
B-ben (!)
ben Sinan abimin tahminlerini ekran kaydı alıp arkadaş gruplarıma atıyorum, altınada anlayacakları dilden yazıyorum =D
Efsane-Semih abi acil özele bakarmsn
Valla Başkanın Gönderisini Ekran Görüntüsü Alıp Çok Yerde Paylaştım 🤣🤣
Valla Başkanın Gönderisini Ekran Görüntüsü Alıp Çok Yerde Paylaştım 🤣🤣
Yok abim sıkıntı olmaz kaynak gosterince.
söyle bi Akdeniz siklon kasırgası gelse saatte 250 km yi bulan rüzgarlar estirse keske
Sinan başkanım benim arkadaşlardan çalan çırpan çıkmaz, zaten bu konulara pek ilgili değiller. Beni iyi biliyor sanıyorlar “Kar ne zaman yağacak ?” diye soruyorlar ben de seni gösteriyorum onlara
söyle bi Akdeniz siklon kasırgası gelse saatte 250 km yi bulan rüzgarlar estirse keske
Ölmek mi istiyorsun
26 Ocak kadar bir beklenti yokmu acaba
26 Ocak kadar bir beklenti yokmu acaba
350+ gün sonrasini kimse bilemez 😀
Yok abim sıkıntı olmaz kaynak gosterince.