kılıçlının çarprazında ki büyük kütle gece 1 e doğru anadolu yakasını vuracak gibi
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harekete geçmek için bekliyoruz

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. abi geldiler abi
-
Bir yerlerde başlamış
Demiştik şile ağva

-
Üyelerin şahsi tahmin kanalını bulamadımda nerden bulabilirim
Modeller veriler tahminler konu başlığında
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu Çeyrek asırın özeti
-
9-10 ocak vur kaç yağışlı sistem gösteriyor modeller
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yağışın en etkili saatler 06.00 ile 15.00 arası
-
-

2019 ya bu daha sağlam yağışlısı
-
Senaryolara bakan yok mu ???
-
Kar haritaları bana inandırıcı gelmediği için bu akşam ve gece radar takibi yapılabilir ,yarın gün boyu radara bakmak gerekir ve anadolunun kuzeyinde oturanların radar takibi yapmalarına gerek bile yok.
Avrupa yakası ve boğaz hattına bence sürpriz inişler olur yani bu kadar kuzeyde asılı kalmamalı yağışlar
-
Önemli saatler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yav allahtan kendi şahsi fikrimizi belirtiyoruz sizde yazın arkadaşlar düşüncelerinizi bu tarihte gelir gelmez ihtimal var diye ben en başından beri dedim bu Ocak sistemini eger ki gfs nin ilk gösterdiği şekilde alamazsak yani 1 hafta sürecek sistem şeklinde ocağın ilk 10 gününü kapatırım kendi adıma dedim ama Doğu guneydou Karadeniz'in bir kısmı güzel kar alacak ancak İstanbulda Ankara'da İzmir'de adam akıllı kar yagmayacagi icin ben kendi adıma sistem diyemem buna, ha 20-25 ocak dedim diye ocağın kalanıda boş geçecek diye bişey yok umarım yanilirim ben ihtimal kovalıyorum sadece