Gfs yi beklerken edebiyat sınavına çalışıyoruz işte bu böyle birşey :D
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-

wriscuttern Salih61 daha eski çıktılara bakarsak 1 ocak ve 31 aralıktaki gfs bu tarihlerde daha büyük salınımlar yapmış ülkeye.
-
Ben bu yağışa x2 yaparım özellikle batı karadenize
-
Okulların tatil olması yok mu ?
-
18 inden sonra bizim enlemlerimiz daha şanslı olabilir.
-
Oh be sabahları evime vuran güneşten nefret ederim sonunda yağmur başlamış.
-
Tabi ortada ull varsa
Yok mu
-
Anlayamadığınız veya bilmediğiniz bir nokta var ull ler son güncellemeye kadar değişir.
-
Kaçıncı yuzyildayiz ? Bu ne arkadaş bu ne umursamazlık Twitter hesabı bile olmayan bir MEB bakanımız var ve su açıklamaya bakarmisiniz tamam biz alışığız böyle bakan değiştirmelerine ama gelecek nesile kolay gelsin şimdiden bunlara katlanacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ben takip etmedim bu sistemi daha 3 gün önce öğrendim bana sürpriz oldu hatta foruma girince :D muhtemelen GFS görmüştür. Ben riske girip GFS nin 360 lı saatlerde gösterdiği sistemi çevreme kar geliyor diye haber salıp tutturmuşluğum var ilerdeki ışığı genelde GFS görür zaten
Aynen öyle uzun vadede gösterir gfs kısa vadede zaten bakılacak bir model degil bu işin üstad ı olan kişilerde zaten bilir kısa vadede ağırlıklı olarak hangi modellere bakılacağını tabii istisnalar da var.
-
bu sistemi ilk gösteren GFS olması normal olur 384h tan dolayı ama orta ve yakın vadede ukmo ve ECM çoğu zaman öndedir onda hem fikir olalım ben GFS ye ve haritalarına güvenmem ECMW daha önde bir model yakın vadelerde
O zaman bakmama gerek yok sanırım.
-
Hala bugüne kadar diyorsun ben zaten bu sistemden BAHSEDİYORUM KARDEŞİM
gfs neydi ne oldu 2 günde. Ecmwf sistemi bildi detayları kaldı şimdi....
Sizin için eve geçtiğimde eski güncellemeleri tek tek inceleyeceğim ve bu sistemi ilk gösteren modele bakacağım 👍🙂
-
Geçen sene den mi bahsediyorum acaba ????????????
bu sistemden bahsediyorum gfs in her çıktısı farklı çıktı neredeyse
Her çıktısı farklı mı ? 😂 Bu güne kadarki bütün çıktıları aynı sadece bugün 300 km kadar doğuladı ve yine indirdi sistemi.
-
Öğlene göre daha iyi ama ecmwf sistemi daha tutarlı gösteriyor. ecmwf yi bekleyelim
Ecmwf daha mı tutarlı ?
En son geçen sene bakıldığında 144 e kadar modeller arasında aynı tutarlılık vardı .
-
Kadir emre abi icon gibi gelir demiş bu yüzden linçlenmiş baya ama bende diyorum hala ortada net bir şey yok.