Arkadaşlar profil fotoğrafınızı nasıl hareketli yapıyorsunuz?
Çok denedim olmadi uzantı desteklemedi piksel uymadı veya dosya boyutu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar profil fotoğrafınızı nasıl hareketli yapıyorsunuz?
Çok denedim olmadi uzantı desteklemedi piksel uymadı veya dosya boyutu
Zonguldak ta santraller erdemir mahvediyor havayı çevreye göre o yüzden sıcak kalıyor
Bu yoruma pasta atın desem kimse atmaz bence 🙄
Çok gizemli bir film. Son sahnelerinde baya beynim yanmıştı. 3-4 defa izledim sanırım. Her seferinde baska bi sey çıkarıyorsun filmden. Zindan adasi izlemediysen izle onu fa eren. Bunun kadar var o da
Ben akıcı film severim abi her sahnesi aksiyon olmasın veya full diyalog olmasın aristotelesin altın orta kuralı gibi diyeyim 😅
mehmet civan sanal alemin kralı 😎 hoşgeldin abi nerelerdesin.
Fight Club hiç izlemedim ama sanırım sevilen bir film, izleyem bari
Film güzel ama sonu aşırı derecede tuhaf bitti
İlk izlediğimde 1 ay etkisinde kaldığım bir film. 17 yaşlarımda baya hareketli biriydim (yaramaz😂) o yüzden çok sevmiştim filmi. Ama şimdi bana bazi fikirleri saçma geliyor. Zamanla kafa yapisi değişiyor insanin
Filmin son yarım saatinde beynim artık durmuştu ve hicbirsey anlayamamıştım bir an kendi kendime boşa mı izledim bu filmi bu senaryo böylemi bitmeliydi diye sormuştum
Eren ECMWF 240 da sanki sibirya yükseği göründü?
Ocakta Sibirya soğukları yok sadece destek verebilirler
bunu buraya attım dayım kızmasın 😂 ama haklı dediklerinde
Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız. Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.
-Tyler Durden
fight club izledikten sonra hayatımda hicbirsey doğru gitmemeye başladı 😂
video paylaşma kanalı nerede arkadaşlar link atarmısınız rica etsem bi kaç video ataym
Arkadaşlar sohbetinizi bölmek istemem ama konuşmalar yanlış bence sistem indirmek veya -12 vermek Rabbimin işi biz sadace modelde onu görmek istiyoruz desek daha iyi olur diye düşünüyorum
Bakış açısı diyelim abi .