Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
yağışın en etkili saatler 06.00 ile 15.00 arası
-
-

2019 ya bu daha sağlam yağışlısı
-
Senaryolara bakan yok mu ???
-
Kar haritaları bana inandırıcı gelmediği için bu akşam ve gece radar takibi yapılabilir ,yarın gün boyu radara bakmak gerekir ve anadolunun kuzeyinde oturanların radar takibi yapmalarına gerek bile yok.
Avrupa yakası ve boğaz hattına bence sürpriz inişler olur yani bu kadar kuzeyde asılı kalmamalı yağışlar
-
Önemli saatler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yav allahtan kendi şahsi fikrimizi belirtiyoruz sizde yazın arkadaşlar düşüncelerinizi bu tarihte gelir gelmez ihtimal var diye ben en başından beri dedim bu Ocak sistemini eger ki gfs nin ilk gösterdiği şekilde alamazsak yani 1 hafta sürecek sistem şeklinde ocağın ilk 10 gününü kapatırım kendi adıma dedim ama Doğu guneydou Karadeniz'in bir kısmı güzel kar alacak ancak İstanbulda Ankara'da İzmir'de adam akıllı kar yagmayacagi icin ben kendi adıma sistem diyemem buna, ha 20-25 ocak dedim diye ocağın kalanıda boş geçecek diye bişey yok umarım yanilirim ben ihtimal kovalıyorum sadece
-
Ha bide şunu söylemek istiyorum tahmininizi yaptığınız zaman hangi hocalarımız olursa olsun tahmininizi söyleyin İstanbul için mi geçerli tüm ülke için mi İstanbul'a sistem beklemiyorsanız bu sadece İstanbul için deyi verin size zahmet
Reisim bana göre batıdan doğuya sağlam sistem olmalı bölgesel değilde şimdi bu yaşadığımız sistemde İstanbulda her yerde örtü yapmadı diye ülke sistemi olduğu gerçeğini değiştirmez
-
-
Arkadaşlar eren 20-25 ocağa kadar kar yağmayacak ya da yb etkisinde kalacağız dememiş ki. Veriler Eren'in dediği gibi en az 1 güçlü sistem daha olacağını destekliyor. Eren de ondan bahsediyor anladıgım kadarıyla
Sey demem lazım di sanırım 7-10 Ocak 10-15 Ocak 20-25 ocakta sistem var
-
Sonunda Kara dondu
-
Eren Senin kullanıcı adı tiktokta farkklı tanıyamadım

Yarın ki yayına sesli katılayım bari sinan abi bugün beni farketmedi

-
20-25 ocak
-
mehmet civan sinan abi yazdıklarımı görmüyor sanırım chate