adıyamanda inanılmaz derecede kuraklık var. sulama suyu tamamen bitmiş sulama suyunu geç içme suyu bitmek üzereymiş.
şehir merkezine artık dömüşümlü olarak su veriliyormuş. tarımda % 60 verim kaybı.
devlet maddi destek sağlıcakmış çiftçilere . iç kesimler bitti ya yağışlar belli noktalarda kümeleniyor malesef.
bir çok şehir iç anadolu güneyi ortası 10 larca şehir adıyaman olmaya aday.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ülkede olağan üstu kuraklık ve mevsimine göre inanılmaz soğuklar yaşanacak
-
admin sıcak hava dalgası geliyormuş çarşamba günü ? 4-5 gün kadar kalıcak marmara özellikle iç anadolu ve doğu anadolu bu konuda bilgi verirmisin ?
27 sinden itibaren geliyor genellikle iç anadolu akdeniz karadenizin iç kesimleri ve doğu etkilenecek marmara ve trakya etkilenmeyecek
-
hata olabilir ama yine de güçlü soğuk yok sanki . Yani buraya kar yapacak soğuk 600 700 km yukarıda =D=D
Çözünürlük düşük işte ondan yukarda asılı görünüyor yüksek olsa daha doğru bir grafik görürdük
-
Sahutt çözünürlük düşük ondan hatalar olabilir
-
Hafif la nina Negatif IOD Nötr'e yakın qbo
en son hafif doguluydu Qbo notre mi yaklaştı
-
Arkadaş Doğu Karadeniz ne çekti bu sene
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İdare eder cape biraz düşük
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende ekleyeyeim ecmwf bu sene harbiden baya başarılı
-
Bu ara
içme akım oldu herhalde 🧐🤭 -
Daha Çok Göster
-Sevene can feda sevmeyene elveda.
-Çilemse çekerim kaderimse gülerim.
-İstedim vermediler sen şoförsün dediler.
-Sen batan bi güneş ben yollarda çilekeş.
-Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza.
Demin izledim. Yok mu arttıran 😜😜🏃♂️
Aşk bir sudur iç iç kudur 🤭
-
Çelişkili yazılara rastladım @Yusuf
En azından kalabalık ortamda kendimi iyi hissediyorum yalnızlık bana yaramıyor.
18 temmuz 2021 pazar
Sadece düşüncelerim ve ben..
18 temmuz 2021.
-
Göz gözü görmedi 2 saat önce denizde bir yağmur arabaya kendimizi zor attık şu an böyle deniz baya sıcak ama dalgalı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.