Arkadaşlar meteoroloji ve meteorolojik harita okuma bilgileri ile alakalı kaynak önerileriniz var mıdır bilgilerimi geliştirmek istiyorum da
Siteyi Türkçe'ye çevirip verileri sol 3 çizgiden inceleyebilirsiniz haritalarin altında da açıklamaları var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar meteoroloji ve meteorolojik harita okuma bilgileri ile alakalı kaynak önerileriniz var mıdır bilgilerimi geliştirmek istiyorum da
Siteyi Türkçe'ye çevirip verileri sol 3 çizgiden inceleyebilirsiniz haritalarin altında da açıklamaları var
Klima işi yapanlar harbiden iyi para kazanıyor,kazanacak
Yağmur yağıyor günler sonra
ECMWF Eyyam-ı Bahhur falan yok diyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Türkiyede ne zamandan beri arapça hava olayları paylaşılıyor,türkçe kelimemiz yokmu ? saçmalık
Ağustosa güzel girsekte yine sıcaklar dibimizde ülkenin guneyi zaten kavruluyor kuzeyi nispeten iyi
İstanbul'da kapalı ve kasvetli hava yağış lokal olarak var
Haftasonu lokal yağışlar var yangın bölgelerine iyi gelecektir.
Sonunda normal yaz günleri
haftaya lokal yağışlar var yangınlara bir nebze faydası olur
koskoca mega kent diye adlandırılan istanbul da 1 haftadır sabahları kliması açık otobüse biniyorum akşamları hep kapalı inadına yapılıyor sanki ,sıcak günler geçti daha sıcak günler başlıyor .65 yaş üstü ve hastalığı olanların dışarı çıkmaması gerek.
normallerin 8-10 derece üstü yani 40 derece civarlarında takılıcaz 1-2 gün